MARIJA (15) I DANIJELA (14) SU POBEGLE OD KUĆE ZBOG LOŠIH OCENA?! Detalji policijske potrage koji su zapalili Srbiju

Potraga za dve devojčice iz Vršca, za kojima je u ponedeljak uveče tragala gotovo kompletna južnobanatska policija, okončana je uspešno nešto nakon ponoći. Ispostavilo se da su pobegle od kuće

  • 19

Potraga za dve devojčice iz Vršca, za kojima je u ponedeljak uveče tragala gotovo kompletna južnobanatska policija, okončana je uspešno nešto nakon ponoći. Ispostavilo se da su pobegle od kuće. One su pronađene u napuštenoj kući u selu Lokve, udaljenom oko 40 kilometara od Vršca.

PRONAĐENE NESTALE DEVOJČICE IZ VRŠCA! Policija i građani našli su Mariju (15) i Danijelu (14) i vratili ih roditeljima

Tamo su ih, nepovređene, ali uplakane i uplašene, smestila dvojica meštana i odmah pozvala policiju. Kako “Alo!” nezvanično saznaje, devojčice M. K. (15) i D. B. (14) od kuće su pobegle zbog nesređenih porodičnih odnosa, ali i slabih ocena u školi.

Devojčice su juče oko ponoći u centru sela ispred prodavnice srela dvojica meštana, Konstantin Toma i Đurica Banjaš.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Kada smo izašli iz prodavnice, jedna od njih nas je pitala da im damo cigarete, ali sam primetio da je druga uplakana. Onda su nam objasnile da su pobegle od kuće i da su do obližnjih Jermenovaca stigle autostopom, a potom pešačile desetak kilometara do Lokvi. Tada smo ih smestili u obližnju napuštenu kuću i otišli po telefone. Iako su nas zamolile da ih ne prijavimo, odmah smo pozvali policiju - kaže Konstantin Toma.

Policija je u slučaju nestalih devojčica primenila “Tijanin zakon”. Tako su odmah po prijavi nestanka obaveštene sve policijske stanice, mediji i građani. Objavljena su imena, slike i odmah se krenulo u potragu. Pripadnici Policijske uprave Pančevo ovaj slučaj rešili su za manje od šest sati po prijemu prijave o nestanku.

(Telegraf.rs / Izvor Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA