DA LI SU I VAS PREVARILI? Prodavali nepostojeće automobile, Srbi masovno davali KAPARU!

Ukoliko ste i vi na ovaj način oštećeni, javite se Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192 i 018/503-173

  • 4

Policija je uhapsila L.M. (30) i D. M. (38), oboje iz Svrljiga, zbog sumnje da su prevarili više građana prilikom navodne kupovine automobila iz inostranstva.

VOZAČI, OPREZ: Evo kako LOPOVI obeležavaju vaš auto pre nego što će da vam ga UKRADU! (FOTO)

Oni se sumnjiče da su oštećenima preko internet sajta za prodaju polovnih automobila nudili vozila iz inostranstva koja nikada nisu isporučena, iako su kupci platili kaparu.

- L.M. i D.M. se sumnjiče da su na teritoriji Srbije, od polovine 2013. do 26. januara 2016. godine oštećenima nudili na prodaju vozila iz inostranstva, lažno se predstavljajući, i na ime kapare putem post-neta uzimali novac u različitim iznosima. Prilikom preuzimanja novca u poštama koristili su lične karte drugih osoba, saopštila je niška policija.

Efikasnom akcijom, L.M. je uhvaćen u okolini Sokobanje nakon preuzimanja novca od jednog zainteresovanog kupca.

Obojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

- S obzirom na to da se sumnja da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, pozivamo ih da se jave Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192 i 018/503-173, apeluju iz niške policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Re.Sr

    27. januar 2016 | 12:47

    Koi debil kupuje auto na nevidjeno a jos pritom daje kaparu potpunom neznancu i to jos preko interneta. Narod umjesto da postane obrazovani od interneta on sve gluplji..

  • Maj

    27. januar 2016 | 13:18

    Gde im je pamet? Ja sam preko banke sve sredjivala za nova kola, pa nisam mirno spavala. Ni institucije u Srbiji nemaju dobar kredibilitet a kamoli muftadzije preko interneta.

  • Radimir Antic

    27. januar 2016 | 15:18

    Bilo sigurno povoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA