BABA MONSTRUM NATERALA ĆERKU DA UBIJE BEBU: Ona je zadavila druge dve bebe i bacila ih u šipražje?

Za prijavljenu Vojkanu Bogojević postoji osnov sumnje da je u septembru 2011. godine pomogla kćerki da se porodi u njihovoj kući, a potom je dete ubila i bacila u šipražje

  • 4

Stravičan zločin u selu Trnjani kod Doboja, gde se ispostavilo da je Vojkana Bogojević ubila dvoje unučadi, a zatim nagovorila vlastitu kćerku da ubije i treće, šokirao je celi region.

BABA MONSTRUM U BIH: Ubijala novorođene bebe svoje mentalno zaostale ćerke?!

Podsetimo, Bogojevićeva je uhapšena u ponedeljak zbog sumnje da je ubijala novorođenčad koja je rađala njena mentalno zaostala kćerka Sanja, iz seksualnih odnosa sa tri različita muškarca.

Iako su prvobitne informacije govorile da su je njih trojica silovali, novi detalji iz istrage otkrivaju da ipak nije bilo nasilnog seksualnog odnosa. Osim Vojkane Bogojević, uhapšeni su i očevi dece Vid Janković i Žarko Cvijetić, obojica iz Modriče, dok je treći osumnjičeni otac, koji je takođe priveden, Rade Bogojević iz Trnjana, inače Sanjin brat od strica.

Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu

Njima na teret stavljaju krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, budući da su iskoristili nedovoljnu duševnu razvijenost devojke da bi s njom imali seksualne odnose.

Prema pisanju medija, u Trnjanima se već godinama govorilo o mogućnost da se u selu dešavaju stravična zlodela. Ispostavilo se da je Sanja Bogojević prvo dete začela u decembru 2010. godine sa osumnjičenim Jankovićem, a seksualni odnos imali su u njenoj kući u Trnjanima.

BRAT JE IMAO SEKS SA SESTROM I NAPRAVIO JOJ DETE, A BEBU SU UBILE MAJKA I BABA?! Jezivi detalji INCESTA koji je zapalio Balkan

U oktobru 2012. sa Cvijetićem je začela drugo dete i to na igralištu jedne škole u Doboju, da bi u julu 2014. godine zatrudnela i sa Radom Bogojevićem, njenim bratom od strica.

Foto-ilustracija: freeimages.com/Robmania Foto-ilustracija: freeimages.com/Robmania

Dobojska policija saopštila je da su sva deca rođena živa, a potom ubijena.

- Za prijavljenu Vojkanu Bogojević postoji osnov sumnje da je u septembru 2011. godine pomogla kćerki da se porodi u njihovoj kući, a potom je dete ubila i bacila u šipražje. Sumnja se i da je u julu 2013. godine pomogla kćerki da se porodi u štali na njihovom imanju, a potom je i to novorođenče zadavila i bacila ga na njivu. Treće dete Sanja je rodila u aprilu, i potom ga sama ubila, na nagovor majke - rekli su policijski izvori.

Vojkana Bogojević se tereti za ubistvo i predata je Okružnom tužilaštvu u Doboju na dalje postupanje. Njena kćerka osumnjičena je za ubistvo pri porođaju, ali nije uhapšena, već je smeštena u instituciju za mentalno zaostala lica i nalazi pod nadzorom policije. Inače, Baba monstrum, kako su je prozvali mediji u BiH, ima još četvoro dece.

(Telegraf.rs / Izvor:vesti-online.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    28. januar 2016 | 17:09

    Deca su proizvod incesta I silovanja nemocne zene. Majka je trebala da zastiti cerku od silovatelja, da pozove policiju, socijalno. Da li ce silovatelji otici na robiju?! Lako je kriviti mentalno zaostalu zenu .

  • @@@

    28. januar 2016 | 19:15

    Pa nije samo cerka mentalno zaostala,tu je i majka i brat od strica.....Sve sami ludaci I monstrumi....

  • :|

    28. januar 2016 | 18:16

    E, tako treba...puno ime i prezime ovih "mangupa" da pukne bruka kako valja! Pa da vidimo kome ce sledecem padne na pamet da zlostavlja nemocne i hendikipirane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA