KUPIO JE KARTU ZA EKONOMSKU KLASU, A DOBIO PRIVATNI AVION: Putovao kao da je predsednik države! (VIDEO) (FOTO)

Srećnom Austrijancu se ispunio san svih onih koji često putuju avionom: nije morao da brine oko toga ko će sedeti do njega, da li će ga iritirati dečiji plač u toku leta, kao ni da li će imati dovoljno mesta na sopstvenom sedištu, jer je, barem na jedan dan, praktično imao svoj privatni avion

  • 7

Austrijanac Aleksandar Simon (28) oduševio se kada je shvatio da je na letu za Filipine - jedini putnik u avionu.

TAJLAND, PLAVA LAGUNA? Ne, ovaj RAJ je u SRBIJI, i BLIŽE vam je nego što mislite! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar, koji je inače turistički bloger, odlučio je da poseti malo ostrvo Borakaj, koje pripada Filipinima, i ni ne sluteći dalji tok događaja, kupio avionsku kartu, i to za ekonomsku klasu.

Kada je na aerodromu čuo svoje ime na razglasu i prišao pultu, radnica ga je obavestila da neće morati da čeka dva sata na čekiranje, budući da je jedini putnik.

Dva pilota i dve stjuardese, koji su bili jedine preostale osobe u avionu, takođe su se prijatno iznenadili: ne samo da su Aleksandra pustili u pilotsku kabinu, već su ga i fotografisali kako se baškari u letelici.

Printskrin: Youtube/Diary of Alex Printskrin: Youtube/Diary of Alex

Srećnom Austrijancu se ispunio san svih onih koji često putuju avionom: nije morao da brine oko toga ko će sedeti do njega, da li će ga iritirati dečiji plač u toku leta, kao ni da li će imati dovoljno mesta na sopstvenom sedištu, jer je, barem na jedan dan, praktično imao svoj privatni avion.

Printskrin: Youtube/Diary of Alex Printskrin: Youtube/Diary of Alex

Pre poletanja ćaskao je i slikao se sa posadom, a napravio je i trominutni snimak koji je u februaru okačio na Jutjub, ali se raširio internetom tek kada su ga objavili neki od najposećenijih inostranih sajtova.

Aleksandar je izjavio da je ovo bilo jedinstveno iskustvo i da se osećao kao zvezda.

Printskrin: Youtube/Diary of Alex Printskrin: Youtube/Diary of Alex

- Putovati na jedno od najlepših ostrva na svetu, pa još sam, je zaista dragocen osećaj - rekao je Aleksandar, koji se na snimku sa ovog leta šali kako je avion Filipin Erlajnsa njegov i kako je za ovo putovanje iznajmio posadu.

Na kraju klipa, koji je zabeležio i zapanjujuću prirodu na ostrvu i morsko plavetnilo, čuje se veseli bloger koji govori "O Bože, ovo je raj!"

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA