POKUŠAO DA SILUJE MAJKU I ĆERKU: Drama u porodičnoj kući u Ivanjici

Žrtve napastvovanja su Ranka K. (48) sa višestrukim smetanjama u razvoju i njena majka Radijana (66) iz istog sela, koja je slučaj prijavila policiji

  • 5

Zbog sumnje da je pokušao da siluje majku i ćerku policija je privela 48-godišnjeg Milojicu Kolarevića iz sela Vučak iz Ivanjice.

Žrtve napastvovanja su Ranka K. (48) sa višestrukim smetanjama u razvoju i njena majka Radijana (66) iz istog sela, koja je slučaj prijavila policiji.

Ovaj strašan događaj odigrao se u njihovoj porodičnoj kući u koju je Milojica došao uveče kako bi sa komšijama popio kafu. Radijanin muž prethodno je smešten u bolinicu pa je ona u porodičnoj kući bila sama sa ćerkom.

Nakon što je Radijana nekako uspela da izbaci napasnika iz kuće, posle višečasovne drame, pozvala je policiju i prijavila slučaj.

Oni su odmah izašli na lice mesta i kako nezvanično saznajemo uhapsili Milojicu Kolarevića zbog nasilja i sumnje za pokušaj silovanja.

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    30. januar 2016 | 14:49

    Da li je moguce da u ovoj nasoj drzavi zaista niko ne moze stati na put ovakvim budalama? Ili nam je sudstvo toliko slabo pa ovakvi manijaci,pedofilicari i razni olosi prolaze sa minimalnim kaznama i sve se to ponovo i ponovo desava. Da su kazne stroge bas zbog ovakvih stvari taj sljajm bi se doooobro promislio da li mu se uopste isplati da cini ovakve gnusne stvari,ili im pak to i nebi padalo na pamet!!!

  • Čiča-deda

    30. januar 2016 | 15:55

    Ponuditi mu da bira,ili kastracija,ili na kolac,takav ne zaslužuje proces niti da zagađuje sudse prostorije svojim prisustvom

  • momazver

    31. januar 2016 | 09:09

    Svim takvim napasnicima,bez razlike,/ zdravi,bolesni u glavu i šta ti ja znam.../ ja bi poklonio po 2 grama olova. U glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA