POLICIJA RASKRINKALA DEČAKE KOJI SU TERORISALI SRBIJU: Stavljali ŠAL na lice, pa za 30 dana izveli 24 krađe!

Ekipa iz Kragujevca osumnjičena je za razbojništva i krađe automobila, nakita, tehničke robe, za otimačine u samoposlugama…

  • 6

Kragujevačka policija uhapsila je troje tek punoletnih Šumadinaca i podnela krivičnu prijavu protiv dečaka od 15 godina, zbog sumnje da je počinio rekordna 24 krivična dela za mesec dana! Oni su u pljačke odlazili maskirani šalovima i sa noževima u ruci.

FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Lopovi prerušeni u POLICAJCE provalili u kuću, vezali ukućane, a onda ih POKRALI!

Ekipa koja nije koristila ni praznike ni vikende za odmor, osumnjičena je za razbojništva i krađe automobila, nakita, tehničke robe, za otimačine u samoposlugama…

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je saopštila kragujevačka policija “operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, rasvetlili su 24 krivična dela izvršena u proteklih mesec dana”.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 17 razbojništava, tešku krađu na naročito drzak i opasan način, ugrožavanje sigurnosti, tri teške krađe i dva neovlašćena korišćena tuđeg vozila, uhapšeni su M. Đ. (21), N. M. (18) i D. D. (18), svi iz Kragujevca.

HOROR U VRŠCU: Maloletnik nožem preklao mladića, drugog izbo!

Sumnja se i da je u izvršenju krivičnih dela učestvovao i maloletnik (15), takođe iz Kragujevca, protiv kojeg će Višem javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava, saopštava policija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako kažu u MUP-u, klapa je krala maskirana “fantomkama” ili šalovima, i uz pretnju nožem. Od prodavačica u trgovinskim radnjama i usamljenih prolaznica na ulici krali su novac i mobilne telefone.

- Sumnja se i da su, iz obijenih kuća, oduzimali tehničku robu, zlatan nakit, alat, alkoholna pića i druge predmete. Oni se terete da su u izvršenje krivičnih dela odlazili ukradenim putničkim vozilima, od kojih su jedno, da bi prikrili tragove, zapalili - saopšila je kragujevačka policija uz napomenu da je drugo ukradeno vozilo za krađu nađeno i vraćeno vlasniku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pronađen je i deo predmeta koji su osumnjičeni tokom celomesečne akcije ukrali na raznim mestima. Među njima je i revolver, ukraden iz obijene kuće. Trojici punoletnih građana, M.Đ., N.M. i D.D. određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Oni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu.

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    2. februar 2016 | 16:03

    Ovakva jedna grupa operise po Kraljevu i okolini...voze Audi 80

  • Zoks

    2. februar 2016 | 19:21

    U kraljevu ovoje normalno cekase samo dok naiđu na domacina i vise ih nema pazite roditelji desu vam deca posle dvadeset dva sata sveje posle kasno.

  • Dr. za rock and roll

    3. februar 2016 | 06:12

    Mislim da pendraci debelo svrbe u kraljevackom supu. I placu za ovakvima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA