VIRUS ZIKA JE OPASNO BIOLOŠKO ORUŽJE: Prenose ga genetski modifikovani komarci!

Fransis A. Bojl, stručnjak za biološka oružja, napominje da je Zika opasan virus koji se sumanutom brzinom širi Latinskom i Srednjom Amerikom

  • 12

Ceo svet je čuo o Zika virusu koji hara našom planetom i zbog kojeg su mnogi ljudi u panici i strahu. On napada nerođene bebe, pa tako preti celom čovečanstvu. Međutim, ono što je još strašnije, jeste da je ovaj virus "procureo" iz laboratorije, tvrde mnogi teoretičari zavere! 

PRVI SLUČAJ ZARAZE U AMERICI: Virus Zika se prenosi i seksualnim putem

Fransis A. Bojl, stručnjak za biološka oružja, napominje da je Zika opasan virus koji se sumanutom brzinom širi Latinskom i Srednjom Amerikom. On dodaje da je nastao u laboratoriji i da se može smatrati novim biološkim oružjem.

Inače, ovaj virus prenose genetski modifikovani komarci.

Sve o ZIKA VIRUSU možete pročitati OVDE.

Broj zaraženih u Brazilu porastao je na preko 4.000, a vlasti u ovoj državi čine sve što je u njihovoj moći kako bi ga suzbili. Zaprašuje se cela zemlja, pa čak i groblja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    3. februar 2016 | 13:46

    AMERI SU POCELI 3 SVETSKI RAT BIOLOSKIM ORUZJEM -ZIKA VIRUSOM!!PENTAGON JE NAJAVIO SMANJENJE POPULACIJE NA 1MILIJARDU ELITE????!!!???

  • Dule

    3. februar 2016 | 13:38

    Americki konglomerati vrse pokuse nad svim i svacim i pustaju ove bombe na svjetlo dana. Kušnje se uglavnom dogadjaju u latinoamerickim zemljama daleko od ociju javnosti. Bila je prije nekoliko godina emisija Na Rubu Znanosti bas u vezi ovih pticjih, svinjskih i drugih raznih virusa gdje je jedna austrijska naucnica sve u bocu objasnila o cemu se radi i sta "im" je cilj.

  • Bole

    3. februar 2016 | 13:35

    Genetski modifikovani?? Pod hitno jedan smak sveta, da ocisti planetu od nas zlotvora, uopste nismo potrebni na ovom svetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA