TRAMP NAZVAO SUPARNIKA POGRDNIM IMENOM: Evo kako je publika reagovala (VIDEO)

- Ne bi trebalo to da govorite, očekujem da to niko od vas ne govori - rekao je Tramp i napravio kratku pauzu pre nego što je dodao: "Rekla je da je pi*kica"

  • 0

Donald Tramp je poznat kao kontroverzni američki političar koji ne obraća preveliku pažnju na to kako se ponaša i šta izgovara. Upravo jedna takva situacija se desila tokom predizborne kampanje kada je svog rivala u predizbornoj trci, Teda Kruza, nazvao pič**com!

TRAMP I SANDERS ĆE RAZBITI SUPARNIKE: Nju Hempšir se sprema da promeni tok američke istorije (FOTO)

On je na javnom skupu u Nju Hempširu upotrebio nepristojnu reč prilikom govora o mučenju zatvorenika, takozvanom "voterboridingu".

- Pre neko veče, kada je bila debata, pitali su Teda Kruza ozbiljno pitanje, šta misli o mučenju i da li je tokej. Mislio sam da će reći "apsolutno", ali nije. Počeo je da priča i bio sam zabrinut oko odgovora... - rekao je Tramp pre nego što je žena iz publike uzviknula "pič**ca".

Tramp joj je rekao da ne bi trebalo da izgovara tako ružne reči, ali je zatim uz osmeh pozvao da to ponovo vikne "pošto on ne sme to da izgovara".

- Ne bi trebalo to da govorite, očekujem da to niko od vas ne govori - rekao je Tramp i napravio kratku pauzu pre nego što je dodao: "Rekla je da je pi*kica".

To je naišlo na odobravanje publike, koja je počela da skandira "Tramp, Tramp"!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA