HOROR: Držao MRTVU SESTRU godinu dana u kući!

Tokom poslednje kontrole, socijalni radnici uspeli su da uđu u kuću u kojoj su osetili neprijatni miris, o čemu su obavestili policiju. Mrtvo telo žene pronađeno je u jednoj prostoriji

  • 2

Socijalne službe pronašle su telo žene u kući u Prilepu, za koju ekipa hitne pomoći procenjuje da je preminula pre godinu dana.

Iz Centra za socijalni rad navode da je brat preminule kontinuirano vraćao ekipu koja je želela da napravi uvid u socijalno stanje ove porodice.

Tokom poslednje kontrole, socijalni radnici uspeli su da uđu u kuću u kojoj su osetili neprijatni miris, o čemu su obavestili policiju. Mrtvo telo žene pronađeno je u jednoj prostoriji.

Tužilac Mirjana Ilieska kaže da je riječ o četrdesetdevetogodišnjoj Milki Naumovski, koja je živela sa bratom za kojeg smatraju da ima narušeno psihičko zdravlje.

Tužilaštvo je zatražilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, a istraga treba da pokaže šta se dogodilo.

Prema nezvaničnim izvorima, brat nije prijavio smrt sestre da mu ne bi ukinuli socijalnu pomoć, koju je zbog nje primao.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nira

    10. februar 2016 | 05:30

    Jezivo i opet po ko zna koji put su zakazale socijalne službe jer već prvi put kad im nije dao ući u kuću njihovo je bilo da pozovu policiju.

  • liz

    10. februar 2016 | 09:05

    Sta sve ljudi nece uraditi zbog para! Tuzno je to sto se desava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA