MINISTARSTVO PRIVREDE ULAŽE MILIJARDU da opštine dobiju škole, vrtiće, saobraćajnice...

Ministarstvo će sufinansirati projekte u iznosima od 50 odsto vrednosti projekta za Program "Gradimo zajedno" i 60 odsto od vrednosti projekta za Program podrške unapređenju privrednog ambijenta

  • 0

Ministarstvo privrede uputilo je javni poziv lokalnim samoupravama za prijavu infrastrukturnih projekata koji će se u 2016. finansirati u cilju unapređenja lokalne i regionalne infrastrukture i u cilju privlačenja investicija.

PROJEKAT "POVEZIVANJE": Romske zdravstvene medijatorke dobile novu opremu (FOTO)

Ministarstvo će sufinansirati projekte u iznosima od 50 odsto vrednosti projekta za Program "Gradimo zajedno" i 60 odsto od vrednosti projekta za Program podrške unapređenju privrednog ambijenta, dok su gradovi i opštine u obavezi da finansiraju preostalu vrednost projekta.

Ministarstvo privrede će sa milijardu dinara sufinansirati izgradnju i opremanja industrijskih i poslovnih zona koji će doprineti boljem poslovnom okruženju i privlačenju investitora, ali i izgradnju i obnovu saobraćajnica, škola, vrtića, objekta zdravstvene i socijalne zaštite i građevina od kulturno - istorijskog značaja.

Program El Sistema za podršku mladim muzičarima od sada i u Vranju

Više informacija o programima, uslovima javnih poziva, načinu sufinansiranja, kriterijumima i potrebnoj dokumentaciji, zainteresovane lokalne samouprave mogu naći na internet prezentaciji Ministarstva privrede, a rok za prijavu projekata je 23. februar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA