GLUMIO LUDILO, POSVAĐAO SE S OCEM I SKOČIO U BUNAR! Detalji BIZARNOG INCIDENTA o kome priča Srbija

S. S. (41) nije ni slutio da će u ponedeljak postati heroj jer je tog dana iz bunara koji je dubok više od 20 metara izvukao komšiju D. M. (40)

  • 2

S. S. (41) nije ni slutio da će u ponedeljak postati heroj jer je tog dana iz bunara koji je dubok više od 20 metara izvukao komšiju D. M. (40). Na odluku da skoči u bunar Dejan se odlučio nakon što mu je otac prigovorio što se danima ne trezni, a kako prenosi "Alo!" meštani tvrde da “glumi ludilo” kako bi izbegao odgovornost za krađu?!

Deka iz Žitorađa pošao da uzme vodu iz bunara, pao u njega i POGINUO

- Znate, svi u selu sumnjaju da je D. M. s drugom obio prodavnicu pre mesec dana. Od tada se on ne trezni. Inače, taj drug se javno time hvali i kaže da mu niko ništa ne može zbog lekarskog papira. Pa tako je onda sva krivica svaljena na D. M. Verujemo da je on sve to smišljeno uradio da bi izbegao, navodnu, odgovornost. Možda ga je taj drug nagovorio da uradi nešto glupo i da će onda dobiti papir, ko će ga znati - rekla je starija meštanka sela.

Foto: Wikipedia / Cataclasite Foto: Wikipedia / Cataclasite

Kako saznaje ovaj list drama u podnožju Avale, u mestu Mala Ivanča, dogodila se nakon što je otac D. M. pozvao komšiju S. S. da mu pomogne oko vodovodne instalacije. Dok su oni radili, iz kuće je pijan izašao D. M., te mu je otac prigovorio zbog njegovog stanja. On je nastavio do bunara i skočio u njega!

Sam S. S. kaže da je drama trajala čitav sat.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

- Bio sam kod Ž. M. i radio nešto oko vode kada je D. M. izašao iz kuće. Otac ga je upitao što se ponovo napio, na šta ga je ovaj opsovao. Nakon dvominutne rasprave, Ž. M. je zavapio za pomoć i rekao: “Ovaj moj je skočio u bunar.” Pored mene su se stvorile i druge komšije i zajedničkim snagama smo smišljali i pokušavali D. M. da izvučemo. Međutim, on nije hteo da sarađuje. Nekako sam počeo s njim da pričam. Malo-pomalo, dok je vreme odmicalo, uspeo sam da ga ubedim da se veže konopcem da bismo ga izvukli iz ledene vode. Pristao je pod jednim uslovom, a to je da s njim zajedno idem kod lekara. I nakon jednog sata smo uspeli da ga izvučemo, tresao se od hladnoće, a i glava mu je bila povređena - priča S. S.

Foto: Ilustracija / Telegraf Foto: Ilustracija / Telegraf

Prema njegovim rečima, u trenuku kada je shvatio da se čovek nalazi u bunaru, samo je razmišljao kako da ga spase.

- Dok sam s njim pričao, bio sam smiren i samo mi je u glavi bilo kako da mu pomognem, ali kada je sve prošlo, i ja sam počeo da se tresem. Kroz glavu su mi prolazile razne misli. Šta da ga nismo izvadili, zašto mu je to trebalo, šta je sve moglo da se desi..., a naposletku mi ga je bilo žao, kao čoveka - rekao je S. S., uz napomenu da oseća spokoj u duši jer je učestvovao u spasavanju ljudskog bića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    11. februar 2016 | 10:36

    Sta reci za pijanu budalu. Jedna budala trista problema.

  • Velislav

    11. februar 2016 | 08:43

    Da, evo ide jedan od vrata do vrata i viče: Jeste čuli za onog u bunaru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA