UBIJENA NOVINARKA U NOVOM SADU: Uhapšena žena koja ju je usmrtila udarcima flašom i panjem! (FOTO)

J. B. iz Rume se tereti da je ubila Jaroslavu Dobrenov Dugošiju (80), pa joj je određen pritvor do 48 sati i u zakonskom roku će biti privedena nadležnom tužilaštvu

  • 12

Brzim i intenzivnim radom, nakon samo osam sati, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su identifikovali i uhapsili osumnjičenu za teško ubistvo osamdesetogodišnje vojvođanske novinarke Jaroslave Dobrenov Dugošije (80), čije je beživotno telo pronađeno juče u Novom Sadu.

Jaroslava je ubijena juče u porodičnoj kući u Novom Sadu. Efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, posle samo dva časa od pronalaženja njenog beživotnog tela, uhapšena je J. B. iz Rume.

Ona se tereti da je flašom viskija više puta udarila žrtvu, a zatim je panjem koji je donela iz dvorišta nastavila da je udara po glavi i usmrtila je.

Policija je kod J. B. pronašla predmete koji su pripadali starici.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku će biti privedena nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka

    11. februar 2016 | 10:50

    oslobodite je neka sve penzionere poubija jer i tako smetamo i opterecujemo begzet. i

  • penzioneri

    11. februar 2016 | 10:38

    imamo penziju ni za struju jedemo kacamak kacamak bez icega a ubijaju nas .policija je zauzeta obezbegjuje politicare.zasto nema svaki kraj svoje polucajce da ga znamo.mene je napao komsija bez ikakvog razloga zvala sam policiju u borci nisu dosli .bila sam napadnuta u kucu znali su kada sam bila sama i sve se to zataskalo.dve devojke kao manekenke i cekao ih na ulici metaik sive boje auto.u dvoristu sam bila vukli su me unutra slucajno je naisao covek i upali se i spasile me sva sam bila modra.policija je na strani lopova jer od njih dobiju sve sto od nas kradu.prsten i mingjuse su mi skinuli. i

  • Maestro

    11. februar 2016 | 10:28

    Monstruma strpati 40 godina u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA