HTEO DA PRODAJE HEROIN DECI U OSNOVNOJ ŠKOLI: Policija u Novom Sadu uhvatila dilera sa paketom PAKLENE DROGE!

Akcijom "Školarac" koja se sprovodi svakog meseca bez najave, nastoji se da se spreči bilo koji oblik prekršaja i krivičnih dela, da se uhvate odgovorni za to, kao i da se pronađu opojne droge i različito oružje

  • 4

U akciji Koordinacionog tela za suzbijanje nasilja u osnovnim i srednjim školama u Novom Sadu, uhapšen je diler koji je kod sebe imao 49 grama heroina. U kojoj školi je sprečena distribucija droge, zamenik predsednika tog tela Dejan Drobnjak, nije želeo da govori.

OSNOVNA ŠKOLA PUNA HEROINA: Učenik (16) napao policiju kada mu je našla 23 paketića ove droge!

Akcijom "Školarac" koja se sprovodi svakog meseca bez najave, nastoji se da se spreči bilo koji oblik prekršaja i krivičnih dela, da se uhvate odgovorni za to, kao i da se pronađu opojne droge i različito oružje, objasnio je Drobnjak za portal 021.

Akcija se sprovodi u dvorištima škola i njenoj bližoj okolini, zajedno s nekim objektima koji su "interesantni" za pitanje bezbednosti učenika.

UŽASNO: Đaci diluju drogu u ŠKOLSKIM DVORIŠTIMA. Naježiće vas koliko godina ima najmlađi diler

Drobnjak je, za novosadski portal, dodao da su od formiranja Korodinacionog tela ostvareni značajni rezultati na suzbijanju kriminala na teritorijama novosadskih osnovnih i srednjih škola.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiki

    11. februar 2016 | 19:08

    Ne dozvolimo da nam ubijaju "decu"!

  • Omon

    11. februar 2016 | 17:57

    Hapsi stoku dilersku!!!

  • marihuana

    11. februar 2016 | 17:47

    Ne prodaju vec podmecu drugoj deci i pričaju kako puse travu da bih odbranili sebe,ali tu su mnoge jos stvari koje treba da se otkriju pa sledi ......tuzba!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA