SILOVANA MALOLETNICA U KARLOVCU: Manijak je odveo u napuštenu kuću, imao i pomagača

Devojka je kobne večeri išla kod prijateljice sama pešice, kada ju je zaskočila nepoznata osoba, odvukla u napušteni objekat i tamo ju je silovala

  • 5

U karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac je u subotu uveče silovana devojka (17). Policija još uvek traga za osobom koja je počinila ovo užasno krivično delo.

BEŽALE SU GOLE I KRVAVE OD MANIJAKA: Oteo ih je, silovao i pokušao da ih pregazi i ubije čekićem!

Portparol lokalne policijske uprave Andreja Lenard  je izjavila da su prijavu o silovanju dobili u nedelju, dan nakon napada, i da je u toku "kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja".

Prema nezvaničnim podacima tamošnjih medija, devojka je kobne večeri išla kod prijateljice sama pešice, kada ju je zaskočila nepoznata osoba, odvukla u napušteni objekat i tamo ju je silovala.

Napadač je imao i pomagača, prema nekim verzijama događaja. Međutim, ovu informaciju nije potvrdila policija.

Devojka je preživela velike traume, a policajci pažljivo i oprezno sprovode istragu iako još uvek nema osumnjičenih.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    12. februar 2016 | 00:21

    Za silovanje treba uvesti smrtnu kaznu na licu mesta. Bez prava na sudjenje . Kad budesh 20 silovatelja streljao na kicu mesta , smanjice se broj silovanja.

  • Valentina

    11. februar 2016 | 15:15

    Treba se cuvati takvih ljudi oni su u stanju da urade svašta što se nikad niko nebi mogao nadati....baš mi je zao ove djevojke .....

  • BL

    12. februar 2016 | 03:57

    Treba dopustiti zenama da nose sprejeve i sokere ... ovo je uzelo maha !!! Sto vise terati zene na kurseve samoodbrane, tako barem imaju neku sansu da se odbrane ... manijaku nabiti nokte u oci, lakat u plexus, nogu ili koleno u testise sto jace ... ;) pa nek proba da siluje bez j... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA