Ovaj čovek je sam sebi oduzeo život u TV emisiji, a razlog za to će vas RASPLAKATI

Emisija pod nazivom "How to Die: Simon's Choice" nedavno je emitovana na BBC-u i odmah je izazvala brojne polemike među gledaocima

  • 1

Oko eutanazije se i dalje vode mnoge moralne polemike oko toga da li je to zapravo humano ili ne, a biznismen Sajmon Biner (57) odlučio je da umre na upravo taj način. On je o celom svom putovanju napravio kontroverzni dokumentarac "How to Die: Simon's Choice" koji se emitovao na BBC-u.

Da li će nam dozvoliti UBISTVO IZ MILOSRĐA?

Sajmon je bolovao od neurološkog poremećaja koji utiče na motoričke radnje, a nakon što je saznao za to odlučio je da svoj život okonča u jednoj švajcarskoj klinici za eutanaziju.

Njegov dokumentarac gledalo je više od 1,2 miliona ljudi, a Sajmon se u njemu, pre nego što je primio anesteziju koja ga je večno uspavala, oprostio od svoje supruge Debi.

- Zdravo Debi, Sajmon ovde. Voleo sam te mnogo. Nisam zaslužio ni tebe, ni Hanu, a ni Zo. Tako divne mlade dame, a ja sam većinu vreme bio pravi davež prema vama. Bez obzira na to, zaista sam te voleo Debi. Imali smo zanimljiv brak koji je bio prepun smeha, i zaista smo dopunjavali jedno drugo. Jedan od blagoslova sporog umiranja je taj što smo tokom poslednjih deset meseci imali vremena da pričamo o svemu. Zaista smo rekli sve što treba da se kaže. Bila si fantastična žena prema meni i znam da si ti volela mene i da sam ja voleo tebe. Volim te puno Debi. Zbogom - su poslednje Sajmonove reči.

Mnogi gledaoci su ostali u šoku nakon emisije, a svoje mišljenje odmah su iskazali na Tviteru.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA