"POLJUBI ME" po osmi put u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

Ako volite da se ljubite, i da uz to osvojite neku vrednu nagradu, prijavite se na takmičenje za najduži poljubac koje će biti održano po osmi put u  Vrnjačkoj Banji  14. februara na Mostu ljubavi

  • 3

Prošlogodišnji pobednici (koji su inače trostruki pobednici) ubedili su nas da se ljubljenje može uvežbati. Oni su rekli da mora dobro da “istrenirate” jezik, mišiće usana i lica.

Baš kao što je slučaj sa sportistima, trening će vas dovesti do savršenstva - poručuje Goran Karavesović iz TO Vrnjačke Banje, i kaže , da će prva nagrada, putovanje u Prag za dve osobe (6 dana) koju dodeljuje turistička agencija "BANJA INN PLUS ", privući veliki broj zaljubljenih parova.

Foto: Promo Foto: Promo

Učesnike očekuju još vrednih nagrada: vikend boravak u Vrnjačkoj Banji, Frikom sladoledi, nakit, tretmani u velnes centrima, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje.

Ove godine će se u čast zaštitnika vinogradara Sv. Trifuna deliti kuvano vino i rakija u organizaciji Vino Župe, a takođe će biti i prigodan program posvećen vinu. Simuliraće se orezivanje vinove loze, pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.

U restoranima "Gazda Jevrem" i "Gočko" biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.

Foto: Promo Foto: Promo

Sedme godine na manifestaciji "POLJUBI ME" održanoj u Vrnjačkoj Banji 2015. godine na Mostu ljubavi oboren je rekord u najdužem poljupcu tako da on sada iznosi 101 minut.

Rekord je postavio zaljubljeni par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe. Pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    12. februar 2016 | 09:55

    Glupost.

  • Nana

    12. februar 2016 | 13:01

    Bravo za ideje u najstarijem srpskom turističkom mestu. Uglavnom trud da se povežu sa sumbolikom ljubavi, jer su im parovi najčešći gosti . Bravo zemljaci po tati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA