Dečaka proglasili vešcem i ostavili golog da umre: A onda se pojavila ona i promenila mu sudbinu (FOTO)

- Ove fotografije pokazuju zašto se ja godinama borim i zašto sam prodala sve što sam imala - rekla je Anja iz Danske, koja je poslednje tri godine svog života posvetila humanitarnom radu u Africi

  • 38

Nigerijsko pleme malog dečaka izopštilo je iz zajednice, smatrajući ga vešcem. Odbacili su ga i ostavili da umre, samog, bez hrane, vode i odeće. Takva zlurada sudbina bi ga i dočekala, da se nije pojavila humanitarna radnica Anja iz Danske, koja je svoj rad posvetila gladnoj deci Afrike.

Ovaj snimak će vas naterati da više NIKADA u životu NE BACITE ni komadić HRANE! (VIDEO)

Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven

- Mnogo toga sam videla u Nigeriji u poslednje tri godine. Na hiljade dece je optuženo da su veštice. Mnogi su videli mučenje dece, ali i mrtvu i uplašenu decu. Ove fotografije pokazuju zašto se ja godinama borim i zašto sam prodala sve što sam imala, kao i zašto odlazim u neistražene teritorije - napisala je ona na svom Fejsbuk profilu i priložila ove jezive fotografije.

Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven

Dečaku su nadenuli ime Houp (Nada), a da se ona obestinjuje najbolje ilustruje detetova poslednja fotografija na kojoj se vidi da je ono nasmejano, zalečeno i spremno ža igru.

Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven Foto: Facebook/Anja Ringgren Loven

- Houp je jak, mali dečak. Videti ga da sedi i da se igra sa mojim detetom, bez sumnje je najsjajnije iskustvo u mom životu. To je ono što ga čini lepim i dragocenim - zaključila je ova Dankinja.

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vay

    13. februar 2016 | 23:16

    Neka dragi Bog sacuva i zastiti ovu dobru zenu koja ovako nesebicno pomaze.U moru ljudi ova zena je ljudsko bice,covek....Na zdravlje i na spasenje joj svako dobo ucinjeno delo.Amin.

  • sanjanikola

    14. februar 2016 | 00:27

    boze cuvaj ovu plemenitu zenu i svu decu ovog sveta

  • Milan

    14. februar 2016 | 00:38

    Samo jedno veliko SVAKA CAST!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA