NE PRESTAJU: Stejt departmen objavio još 1.000 mejlova Hilari Klinton!

Stejt department je do sada objavio više od 45.000 stranica privatnih mejlova Klintonove iz vremena kad je bila državni sekretar

  • 4

Američki Stejt department je objavio više od 1.000 novih strana mejlova Hilari Klinton, od kojih je 81 poruka označena kao poverljiva.

ŠTETA PO NACIONALNU BEZBEDNOST: Na desetine mejlova Klintonove "stroga tajna"

Većina njih označena je nižim stepenom poverljivosti, a nijedna ne nosi oznaku strogo poverljivo, navodi AP.

Stejt department je do sada objavio više od 45.000 stranica privatnih mejlova Klintonove iz vremena kad je bila državni sekretar.

Planirano je da se objavljivanje svih njenih mejlova završi 29. februara, dan pre odluke u većem broju američkih država o nominacijama za predsedničke kandidate u SAD, navodi AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    13. februar 2016 | 23:26

    PRIPREME UVELIKO TEKU-HILARI PRVA ZENA U ISTORIJI AMERIKE KAO PREDSEDNICA !!!BICE TO DIVAN SPEKTAKL -BICE TURBULENTNO -ISPUNJAVACE NAREDJENJA BILDENBERG GRUPE -VLADARA SVETA!!!!!NEKA NAM JE BOG U POMOCI SVIMA!!!!!!!!!!!!!

  • Rasa

    14. februar 2016 | 05:06

    Ne daj boze da ovaj monstrum postane predsednica,njen suprug nas je u crno zavio a njena agenda je jos gora.Ali,zelim da verujem da ce ipak Tramp pobediti.To ne bi bio dobar znak za nas,vec za citav svet.

  • peacemaker

    14. februar 2016 | 06:21

    Nema od nje ništa! Berni osvaja Ameriku ! Živi bili pa videli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA