VRAĆAO SE SA SVADBE, PA SE UDAVIO: Reka izbacila telo muškarca četiri kilometara od mesta pada

- Najviše vremena je provodio u prizemlju, sa kojeg su dva profesora preminula, a nesrećni Gradimir je stalno govorio: "Ko li je treći na spisku iz ovog prizemlja?". Eto šta je sudbina - rekle su kolege iz osnovne škole gde je nesrećni muškarac radio

  • 1

U reci Moravici u Ivanjici, juče se udavio Gradimir Kimčetić (52), a telo su danas primetili slučajni prolaznici i odmah prijavili policiji.

Uviđaj je u toku, a za sada još uvek nema informacija o ovom nemilom događaju, ali je jasno da nije reč o nasilnoj smrti, piše Blic.

Prema nezvaničnim saznanjima ovog lista, Gradimir je juče bio na svadbi kod rođaka, kojima je nakon završenog slavlja pomagao do kasnih sati. Prema pretpostavkama, Kimčetić je najverovatnije upao u reku kod mesta Lučka gde je prelazio improvizovani most, jer je voda jutros njegovo telo izbacila četiri kilometara niže na Sajmištu.

U osnovnoj školi u kojoj je nastradali muškarac bio zaposlen, svi su u šoku. Bio je omiljen među učenicima i profesorima, ništa mu nije bilo teško, posebno kada su deca u pitanju.

- Stvarno nas je sve potresla ova priča, iskreno smo ga voleli i poštovali i jako će nam nedostajati. Najviše vremena je provodio u prizemlju zgrade gde su kabineti opštetehničkog, kuhinja i još neke prostorije. Nažalost, dva profesora koja su radila na tom spratu preminula su, a nesrećni Gradimir je stalno govorio: "Ko li je treći na spisku iz ovog prizemlja?". Eto šta je sudbina, kao da je predosećao - rekle su njegove kolege iz škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RIvan

    15. februar 2016 | 09:55

    Nazalost jadna li je Srbija kada prelazimo reku preko balvana,umesto da ima most,a vamo se busamo idemo preko reke kao u feudalno doba,moje saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA