Japanski diplomata izbio ženi zube i izbacio je iz auta u pokretu

Japanski diplomata u San Francisku optužen je za brutalni napad na vlastitu suprugu, koju je navodno svakodnevno zlostavljao i mučio

  • 0

Japanski diplomata u San Francisku optužen je za brutalni napad na vlastitu suprugu, koju je navodno svakodnevno zlostavljao i mučio. Neke od njegovih mučnih metoda uključivale su i udaranje šakama, izbijanje zuba, izbacivanje iz automobila u pokretu, kao i napade odvijačem i drugim oštrim predmetima, javlja "San Francisko Hronikl".

Jošiaki Nagaja uhapšen je nakon što je njegova supruga policiji ispričala kako ju je izbacio iz automobila u toku vožnje, i to zbog manje svađe na parkingu ispred supermarketa. Tvrdi kako ju je suprug gotovo svakodnevno zlostavljao još od januara 2011. godine, odnosno da su brutalni napadi počeli svega mesec dana nakon što su se venčali. Policiji je predala fotografije svake povrede koju joj je naneo.

Nagaja je optužen po 17 tačaka, a pred istražnim sudijom se izjasnio da nije kriv. Već dve godine radi u San Francisku, a njegove kolege tvrde da nikada nisu uočili da se neobično ili agresivno ponašao. Zasad nije suspendovan s posla, sve dok ne dođe službena presuda u slučaju.

(Autor: Index.hr / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA