DRAMA U BEOGRADSKOM PORODILIŠTU: Pretučen doktor u "Narodnom frontu"?

Dr Snežana Rakić, direktorka te zdravstvene ustanove, potvrdila je da je doktor dobro, ali da ne može više ništa da komentariše

  • 99

Dr Tomislav Paunović pretučen je sinoć u GAK "Narodni front" dok je bio na dežurstvu. On se, i pored napada, oseća dobro.

Dr Snežana Rakić, direktorka te zdravstvene ustanove, potvrdila je da je doktor dobro, ali da ne može više ništa da komentariše, saznaje "Alo".

- U 12 i 30 sati nam stižu predstavnici Ministartva zdravlja i najverovatnije je da ćemo izdati zajedničko saopštenje - kazala je ona.

Sve se odigralo kada je trudnica, kojoj je ostalo nedelju dana do porođaja, a koja je bila na klinici, zatražila da je otpuste kući.

- Lekari su je otpustili, a ona je, kada je stigla kući, rekla svom mužu da su je izbacili iz bolnice. On je istog trenutka pojurio u GAK "Narodni front". Kada je stigao, vikao je na osoblje. Tada se pojavio i dr Paunović. Pobesneli muž ga je udario, a doktor mu je uzvratio - priča izvor.

Prema njegovim rečima, muž i doktor imaju lake povrede i prevezeni su na pregled u beogradski Urgentni centar, dok je trudnica odvedena u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

- Mužu će najverovatnije biti napisana krivična prijava za nasilničko ponašanje. Nije mu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati jer dosad nije imao krivična dela koja mu se stavaljaju na teret - navodi isti izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STOP

    17. februar 2016 | 14:04

    Apsolutna podrska za gospodina koji je uzeo pravdu u svoje ruke! Stop bahacenju 95% lekara u Frontu!

  • Bez laganja,molim

    17. februar 2016 | 13:16

    Ma da,zena je trazila da ide kuci....a hobi joj je da pali muza da bije doktore....SRAM VAS BILO BELIH MANTILA...(svaka čast pojedincima )

  • alek

    17. februar 2016 | 13:08

    Verovstno om je doktor trazijo pare da odtane jos na klinici. To je uobicajna praksa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA