"OTMIČARKA ME JE GLEDALA PRAVO U OČI": Novi detalji otmice male Maše!

- Nisu usporavali, pobegao sam u stranu, a oni su produžili, probili rampu i nastavili dalje - rekao je policajac koji je toga dana pokušao da zaustavi automobil pre nego što su otmičari uhapšeni

  • 5

Policajac Miodrag Manojlović koji je 13. marta prošle godine, kod naplatne Šimanovci pokušao da zaustavi BMW u kom su bili otmičari dvogodišnje Maše Premković, ispričao je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je probao da zaustavi automobil u kom su bili Francuzi sa devojčicom, ali da su oni odbili da stanu.

OBRT NA SUĐENJU MAŠINIM OTMIČARIMA: Francuskinja optužila muža da je SVE sam ISPLANIRAO!

Manojlović je objasnio da njega i kolegu starešine radio vezom obavestile da obrate pažnju na sivi automobil rumunskih tablica i dali im opis muškarca i žene koji su oteli dete i da je uočio kada je automobil naišao ka njemu.

- Muškarac je bio proćelav i odgovarao je opisu. Na mestu suvozača je bila žena, koja me je gledala u oči kada su prošli. Nisu usporavali, pobegao sam u stranu, a oni su produžili, probili rampu i nastavili dalje - rekao je policajac koji je toga dana pokušao da zaustavi automobil pre nego što su otmičari uhapšeni.

Za učestvovanje u otmici male Maše optuženi su Sebastijan Branšu Mišel, njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njihova ćerka Emelin Ulijet Kristel i svo troje su u pritvoru od hapšenja od 13. marta ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sax

    18. februar 2016 | 15:55

    PO 100 GOD U ZATVOR ZA OVU OTMICU!!!

  • Ludi Milojko@

    18. februar 2016 | 19:35

    I još nisu osuđeni?

  • zoran

    19. februar 2016 | 06:36

    ZA OVAKVE SMMRTNA KAZNA I NISTA DRUGO...MOZE SAMNICA TAMNICA 1,5 VISOKA I 0,8 SIROKA BEZ SVETLA DOK NE CRKNU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA