BRAĆO SPREMAJTE PRSLUKE S BOMBAMA: Poginuo još jedan borac ISIS-a iz BiH (FOTO)

Portal "Vijesti ummeta" objavio je kako se "Ebula Mua’tezu el Bosnija Alah primio među šehide", ispod koje je postavljen video snimak u kome se vidi mladić s dugom bradom u odori ID, naoružan kalašnjikovom, kako peva pesmu u kojoj govori o svetom ratu

  • 82

Još jedan državljanin BiH poginuo je kao pripadnik vojske ID na nepoznatoj lokaciji u Siriji ili Iraku.

UBIJEN NAJPOZNATIJI BORAC ISIS-a IZ BIH: Rođen je u Srbiji, poginuo u Siriji (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Portal "Vijesti ummeta" objavio je kako se "Ebula Mua’tezu el Bosnija Alah primio među šehide", ispod koje je postavljen video snimak u kome se vidi mladić s dugom bradom u odori ID, naoružan kalašnjikovom, kako peva pesmu u kojoj govori o svetom ratu - džihadu, pokoravanju nevernika i povratku ratnika s istoka na prostor BiH.

Na snimku snimljenom pre njegove smrti, ovaj državljanin BiH peva:

- Kako su u Bosni braća naša ostala, borba naša u Bosni nije prestala. Insalah, mi ćemo se vratiti i Bosnu ćemo svojom krvlju zaliti, za šerijat mi ćemo se boriti. Naša braćo, vi se sada spremajte, prsluke s bombama pripremajte. U ponosu mi ćemo živeti. Dosta nam je poniženja bilo, u ponosu ćemo živeti.

Dok peva, Ebul Mua’tez el Bosni podiže kažiprst u znak pretnje i namere kako su odlučni u pokretanju rata u BiH. Osim tog snimka, nema drugih informacija o ovom mladiću koji je poginuo, a portal i ne navodi okolnosti pod kojima je i gde poginuo.

(Telegraf.rs / Izvor: vesti-online.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    18. februar 2016 | 20:15

    Ako je poginuo to je i trazio

  • Nenad

    19. februar 2016 | 00:30

    Putuj ti tamo gde ti je mesto zlotvoru nepismeni divljaku glupi kao sto ste svi glupi koji twko mislite i govorite vi niste prwvi muslimani vi ste izrodi majmuncine glupe,ginete za nikakve ideale stoke mihadzedinske

  • Tutor

    18. februar 2016 | 20:31

    Al' je ružan ovaj vražji skot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA