PIŠONJA I ŽUGA NA NA DUBROVAČKI NAČIN: Ukrao autobus kojem ne rade kočnice, pa sleteo u ČEMPRESE!

Na autobusu je pričinjena materijalna šteta, a prema saznanjima policije nije bilo povređenih osoba

  • 8

Policija traga za osobom koja je na području Župe dubrovačke ukrala autobus kojem ne rade kočnice i potom vozilom sletela sa puta i zabila se u čemprese.

Autobus Javnog preduzeća "Libertas" nekoliko dana bio je parkiran pored puta u Župi dubrovačkoj, prenosi portal "Indeks".

- Policijski službenici rade na pronalasku nepoznatog počinioca koji je tokom noći na području Župe dubrovačke ukrao pokvaren autobus Javnog preduzeća "Libertas", i sleteo van puta na području Mandaljene - rekla je Andrijana Biskup iz Službe za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Na autobusu je pričinjena materijalna šteta, a prema saznanjima policije nije bilo povređenih osoba.

Radnici "Libertasa", koji su izvlačili autobus zaustavljen na čempresima pored puta, rekli su da je autobus kojem ne rade kočnice ukraden rano jutros oko tri časa. Nepoznati počinilac je autobus vozio lokalnim putevima da bi ga na kraju zabio u čemprese pored puta.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    20. februar 2016 | 21:14

    "Пишоња и Жуга су памтили добро шта им је те вечери говорио лепи, море је провод, море су коке, море је извор живота... Још исту ноћ су пишоња и жуга мазнули касеташ из дома инвалида, а мало затим и АУТОБУС... Пишоња убаци у брзину то врело љетно вече око 22 часа, а сада правац море викну жуга из свег гласа"... ПС Наслов Вам је генијалан... :):):):)

  • Payton

    20. februar 2016 | 21:19

    Malo poranili. Kamp u Zaostrogu još zatvoren.

  • Deda

    20. februar 2016 | 21:14

    Što bi rekao Aki Rahimovski: "Jesen u meni tuguje. Zašto sanjam čemprese? Moje ceste ne vode, NIKUDA..."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA