STRAVIČNO: Dve osobe poginule, troje dece povređeno kada je auto sleteo u potok kod Jagodine

Suvozač Marija A. (23) poginula je na licu mesta, dok je vozač od zadobijenih povreda preminuo na prijemnom odeljenju jagodinske bolnice

  • 12

Na putu Jagodina - Kragujevac, oko 19,15 časova, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe.

Automobil "opel kadet", registarskih oznaka JA 037-CF, kojim je upravljao neidentifikovani vozač, sleteo je sa puta u potok, prenosi Blic.

Suvozač Marija A. (23) poginula je na licu mesta, dok je vozač od zadobijenih povreda preminuo na prijemnom odeljenju jagodinske bolnice.

U automobilu je bilo i troje dece, ali se za sada još ne zna kakve su im povrede.

Jedno od njih je, najverovatnije, u teškom stanju, jer je u toku prevoz deteta do Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lols

    21. februar 2016 | 21:38

    o boze dragi bar tu decicu spasi

  • ja sam ti

    21. februar 2016 | 21:25

    zabraniti mobilne kod sofera i suvozaca kazna hiladarke evra smanjimo mnoge udese koji se desavaju upravo u tom prokletom pozivu poruki i suvozac sa mobilnim smeta vozacu to je trzaj sekunde koji ugasio dosta zivota gde vam je taj paragraf pojela maca mobilni ukljuce u uho u dupe pa zuji li zuji boli ga uho sto ubio necije dete na putu vazno da piso poruku gde sutra krade itd jedno moje putovanje strave uzasa covek vozac autobusa prijedor do beograda celo vreme jedna ruka volan druga svalerki pise celu noc poruke usekundu zamalo da smo sleteli al bog nije dao tel je iz ruke ostavio kad je isao u wc zamislite koliko ih nije imalo srece pa izgubilo zivote upravo zbog mobilnog to se zna ko moze i koja sluzba bit u voznji sa njima ko pazi a ne 12 sati sofer pise poruke ljudi drhte spremni za oprostaj sa zivotom nepravde sramote zakonaaaa

  • Јасмина

    21. februar 2016 | 23:11

    Туга.Само да деца буду добро.Саучешће породици.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA