EL ČAPOVI SINOVI: Ovo su naslednici OZLOGLAŠENE narko-imperije (FOTO)

- Ne znate šta ste uradili i u koji haos ste se uvalili - poručio je vlastima jedan od sinova El Čapa

  • 7

Meksički narko-bos Hoakin "El Čapo" Guzman trenutno se nalazi u možda najstrože čuvanom zatvoru na svetu, iz kog je već jednom uspeo da pobegne. Međutim, pitanje koje se sada postavlja jeste ko će zauzeti njegovo mesto na narko-sceni dok je on iza rešetaka. Da li će ovakvu situaciju iskoristiti njegovi konkurenti ili su njegovi naslednici već polako počeli da preuzimaju vlast u ovom svetu?

EL ČAPOV SIN STUPA NA SCENU? Ništa se nije promenilo, nastavićemo ponosno da radimo!

Malo je poznato da El Čapo ima čak 14 dece, među kojima su 6 sinova i 8 ćerki. Ali javnost je najviše upoznata sa onima koji otvoreno ističu detalje iz svojih života na društvenim mrežama, počevši od luksuznih elemenata svoje svakodnevice do otvorenih pretnji.

Alfredo Guzman (29) i Ivan Guzman (32) su na svojim profilima upozoravali i vređali meksičke vlasti i predsednika, posle hapšenja njihovog oca.

Inače, Alfredo ima preko 300.000 pratilaca na Tviteru, dok njegov brat Ivan "vodi" sa desetak hiljada pratilaca više. Iako nije zvanično potvrđeno da iza ovih naloga stoje baš oni, ipak, uticaj ovih objava je neminovan.

Foto: Facebook/IvanGuzmán, AP/Tanjug Foto: Facebook/IvanGuzmán, AP/Tanjug

Na profilima su se često pojavljivale fotografije oružja, luksuznih automobila, privatnih aviona, divljih mačaka ljubimaca, nakita i skupocenih pića, što je predstavljeno kao simbol veličine i vrednosti imperije ove porodice.

Međutim, Ivan Guzman je ipak privukao najviše pažnje pre mesec dana kada je obavestio javnost da će ova imperija nastaviti da funkcioniše iako je njegov otav u zatvoru. Pristalice kartela Sinaloa su tad odgovarale na ovu poruku i obećavale odanost, dok je El Čapov sin isticao tajnu saradnju meksičke vlade sa ovim kartelom.

On je tada imao i podršku svog brata Alfreda koji je u svojim porukama istakao da "ovo nije kraj" i da "dokle god ima života, ima i nade".

EL ČAPO U ZATVORU TRPI "TORTURU": Pretvaraju me u zombija, ovako izgleda moj život iza rešetaka! (VIDEO)

Iako su se El Čapova deca često izjašnjavala javno da ih organizovani kriminal i prodaja narkotika ne zanimaju, ipak se posle hapšenja njihovog oca ta opcija ne isključuje s obzirom na stavove o trenutnoj situaciji koje su javno iznosili.

Da li rečenica Ivana Guzmana "Ne znate šta ste uradili i u koji haos ste se uvalili", upućena vlastima, predskazuje dolazak El Čapovih naslednika? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    22. februar 2016 | 15:55

    El Capo je Hrvat

  • Milos

    22. februar 2016 | 15:59

    Samo napred. Neko mora da zauzme tron

  • osvete

    23. februar 2016 | 21:24

    Kome si ti ubijao decu,ne ocekuj da ti se bolje vrati.To je kao ubistvo ,trovati ljude drogom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA