DEVOJČICA (3) POMOGLA OVCI DA SE OJAGNJI: Zapalila internet i posvađala ljude širom sveta (VIDEO)

Ona je bez problema gurnula svoje majušne ruke u utrobu ovce i povukla jagnje za prednje noge kako bi ga izvukla napolje

  • 9

Trogodišnja devojčica preuzela je na sebe jedno herojsko delo na farmi u Velsu i pomogla ovci da na svet donese prelepo jagnje.

Osvojili su nagradu za najbolji selfi, a onda je vlasnik konja pokušao da im sve uništi (FOTO)

Ona je bez problema gurnula svoje majušne ruke u utrobu ovce i povukla jagnje za prednje noge kako bi ga izvukla napolje.

Međutim, ovo "delo" je za nekoga herojsko, dok je za druge gledaoce krajnje uznemirujuće.

Mnogi smatraju da je devojčica premala da bi ovako nešto važno preuzela na sebe, kao i to da možda nije ni svesna šta radi i da može da povredi ovcu.

Kakvo je vaše mišljenje?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mega Storm

    22. februar 2016 | 20:35

    Slatka je ko šećer i uporna, uči se od malih nogu da voli životinje i da pomaže a ne da bude egoista kao sto većina roditelja napravi od svoje dece. Šecerlema.

  • Duki st.

    22. februar 2016 | 20:43

    Postoji jedna izreka. Moguće je da grešim o kom pripadniku crkve je reč? Mislim da su Benediktanci ? Jezuiti ? No nije bitno za ovu priču poreklo već suština. " Dajte mi dete da ga vaspitavam do sedam godina, pa ga vi dalje učite što god hoćete " . Deca iz grada su nesposobna za život. Takav je sistem. Deca sa sela ili farme su superiornija. To je sigurno. Ovca je bila van opasnosti. Sve je bilo pod kontrolom.

  • Z13

    22. februar 2016 | 22:46

    Svaka cast :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA