TOTALNI ŠOK: Kaluđerice uzgajaju marihuanu i prodaju je preko interneta (VIDEO)

- Posvetile smo naš život marihuani i našem sestrinstvu. Sve što mi radimo je nelegalno. Te biljke koje ste videli u mojoj garaži su takođe nelegalne. Naši proizvodi su takođe nelegalni – reklaa je jedna od sestara

  • 2

Amerikanke Kejt i Darsi iz Kolorada, koje se predstavljaju kao časne sestre, zvezde su emisije koja se emituje na kanalu "The Denver Channel".  

MISTERIOZNA DEČJA GROBNICA U IRSKOJ: Niko ne zna šta se desilo sa 800 beba koje su tu sahranjene (FOTO) (VIDEO)

One su pustile TV ekipu u svoj dom u kojem proizvode različite preparate čija je osnova CBD, jedna od 85 aktivnih supstanci u marihuani, prenosi "Blic".

Zapravo, Kejt i Darsi veruju u CBD. Iako one nisu prave časne sestre, pa čak ni katolkinje, one se oblače u odore časnih sestara.

Osnova njihove zajednice, njihovo uverenje i kako kaže sestra Kejt "ono čemu su posvetile život" jeste biznis koji su napravile. Prave različite tinkture, meleme i medicinske proizvode koje prodaju preko interneta. Sestre znaju da je ono što rade protivzakonito, ali nadaju se da će se proizvodi koje one prave uskoro legalizovati.

Printskrin: 7 NEWS - The Denver Channel Printskrin: 7 NEWS - The Denver Channel

- Posvetile smo naš život marihuani i našem sestrinstvu. Sve što mi radimo je nelegalno. Te biljke koje ste videli u mojoj garaži su takođe nelegalne. Naši proizvodi su takođe nelegalni – kaže Kejt i dodaje da je sigurna da će pravda probediti na kraju.

Printskrin: 7 NEWS - The Denver Channel Printskrin: 7 NEWS - The Denver Channel

O tome kolika je potražnja za robom koju prodaju, dovoljno govori podatak da one praktično i ne uspevaju da proizvedu dovoljno preparaka koliko mogu da prodaju.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. februar 2016 | 13:39

    VREME JE DA SE LJUDI UZ BOZIJU POMOC OTRGNU FARMACEUTSKOJ MAFIJI I DA SE LECE KONCENTROVANIM ULJEM MARIHUANE OD KARCINOMA I MSa!!!

  • Isko

    23. februar 2016 | 13:34

    Bolest ne bira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA