KRKOBABIĆ ZA TELEGRAF: Zakon važi za sve, neću više biti direktor "Pošte"

Krkobabić, koji je na mesto generalnog direktora Pošte došao 2012. i preporodio ovu kompaniju, zabeleživši i trostruko veće rezultate od svih njegovih partijskih i nepartijskih prethodnika, za Telegraf ističe da zakon važi za sve, pa i za njega

  • 14

Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i jedan od najuspešnijih srpskih direktora, prvi čovek Javnog preduzeća "Pošte SrbijeMilan Krkobabić kaže za Telegraf da će njegov mandat na čelu ovog preduzeća prestati nakon što se usvoji Zakon o javnim preduzećima, koji onemogućava da direktori javnih preduzeća budu i aktivni članovi partija.

Krkobabić, koji je na mesto generalnog direktora Pošte došao 2012. godine i preporodio ovu kompaniju, zabeleživši i trostruko veće rezultate od svih njegovih partijskih i nepartijskih prethodnika, za Telegraf ističe da zakon važi za sve, pa i za njega.

DA LI JE OVO NAJBOLJA POŠTA U SRBIJI? Karamele, olovke i dva para naočara uvek čekaju građane na šalteru

- Stvar je prosta i jasna, a zakon je isti za svakog, bez obzira na to da li je član partije, predsednik partije ili običan građanin. Dakle, nakon usvajanja Zakona o javnim preduzećima i rokova za njegovu primenu, na meni je da ga  kao i uvek  do sada u potpunosti postujem, Kao predsednik velike i ozbiljne politicke stranke. Tada će prestati i moj mandat na mestu direktora "Pošte Srbije" - kaže Krkobabić za naš portal.

POŠTA ZA PRIMER: Neto dobitak preko 21 milion evra za 9 meseci!

Foto: Pošte Srbije Foto: Pošte Srbije

On podseća da je on predsednik velike i ozbiljne političke partije koja mora da brine o 1,7 miliona ljudi u Srbiji, i to pošteno i odgovorno.

- Na mestu direktora "Pošte", u praksi sam pokazao tu odgovornost i poštenje. Činjenica je da je "Pošta", sa mnom na čelu, budžet Srbije napunila kao nikad do sad, pa će najbolji rezultati u istoriji ovog preduzeća i briga o radnicima morati da se nastave na isti način. "Pošta" mora da nastavi svoj ekonomski pohod na vrh Srbije - napominje on za Telegraf.

KRKOBABIĆ: Što se izbora tiče, građani Srbije su već izabrali - POŠTU SRBIJE!

Inače, posle usvajanja Zakona, potrebno je najmanje šest meseci za usklađivanje svih propisa, tako da se Krkobabićev dostojni zamenik može očekivati tek da krajem godine samostalno preuzme rukovođenje jednim od najvažnijih srpskih preduzeća.

Vlada Srbije ovaj dokument usvojila je 6. februara.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saška

    23. februar 2016 | 15:28

    Da, da napunili budžet uzimajući od radničkih plata!!! Zašto ne kažu kolike su plate poštara, šalterskih službenika....!!!!????

  • Курсула

    23. februar 2016 | 15:02

    Па,сад кад си се подвукао под Вучкове скуте не мораш више ни да "директоришеш",не бринемо ми за тебе.

  • Dag

    25. februar 2016 | 21:05

    Dirnule me reci - ove, uvek sveze,uvek - nove. on ne pita, sta to kosta, bolje Vlada, nego - Posta. Za coveka od - morala, A sta reci,nego - hvala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA