ATENTAT UŽIVO: Žabac sedeo s rupom u glavi i čekao Hitnu pomoć!

Prema poslednjim informacijama, biznismen Nebojša Tubić - Žabac, koji je upucan u novosadskom kafiću "Aleksandar", i dalje je u životnoj opasnosti

  • 2

Biznismen Nebojša Tubić (52) zvani Žabac, nakon što je upucan u novosadskom kafiću "Aleksandar" nepomično je s prostrelnom ranom u glavi sedeo u stolici čekajući Hitnu pomoć!

Na fotografiji snimljenoj na licu mesta vidi se Tubić kako sedi dok mu se niz ruku sliva krv. Bivši dečko pevačice Goce Božinovske je u teškom, ali svesnom stanju prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde je operisan. Prema poslednjim informacijama, on se i dalje nalazi u životnoj opasnosti.

Policija traga za napadačem koji je iz automatskog oružja ceo rafal ispalio u Tubića u trenutku dok je sedeo s prijateljima u bašti kafića-picerije, ali način na koji je upucan ukazuje da je reč o profesionalnom ubici.

Tubić važi za jednog od poslednjih preživelih žestokih momaka s novosadskog asfalta i često je povezivan i s odbeglim pljevaljskim narko bosom Darkom Šarićem, ali i sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KIZA FONTANA

    11. maj 2012 | 15:32

    jelena krmeljusa -- CANDA ceca -- ARKAN goca -- SIJAN , ZABAC . IZGLEDA DA JE GOCA U BLAGOM VODJSTVU .

  • majmun maher

    12. maj 2012 | 08:23

    Svaka mu cas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA