5

KOVAČU ČEKIĆ SMRSKAO ŠAKU: Užasna povreda radnika u Nišu

Stravična nesreća dogodila se u sredu ujutro u pogonu MIN Kovačnice na Bulevaru 12. februar u Nišu oko dva sata ujutro, samo minut pre početka polučasovne pauze radnika u trećoj smeni

Povređeni radnik
Foto: Telegraf

Aleksandar Bogosavljević (29) iz Aleksinca teško je povređen na svom radnom mestu u Nišu kada ga je po desnoj šaci udario pneumatski čekić i potpuno je smrskao.

DŽIHADISTI BOSANKE TUKLI ČEKIĆEM: Služile im kao seksualne robinje, pa ih tukli do smrti

Stravična nesreča dogodila se u sredu ujutro u pogonu MIN Kovačnice na Bulevaru 12. februar u Nišu oko dva sata ujutro, samo minut pre početka polučasovne pauze radnika u trećoj smeni. On je sa teškim telesnim povredama prebačen na Kliniku za plastičnu hirurgiju u Nišu gde je hitno operisan.

TAKSISTA ČEKIĆEM ISTUKAO STARCA: Obračun zbog duga od 1.000 evra!

Bogosavljević kaže da se ne seća tačno detalja nesreće jer je bio u šoku.

Postavio sam materijal pod čekić, a zatim sam trebao da pritisnem papučicu koja aktivira udarac. Međutim, iznenada je platforma poda mnom pukla, ja sam se zaneo, rukom sam se oslonio na radnu površinu, nogom nehotice nagazio papučicu za ćekić, a onda je usledio udarac – priča iz bolničke postelje Bogosavljević.

Kako kaže, iako je udarac bio stravičan, u prvi mah nije osetio jači bol.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Pomislio sam da nije ništa strašno jer me nije mnogo bolelo. Tek kada sam pogledao u desnu ruku video sam da šake nema, bila je to samo krvava masa – rekao je Bogosavljević.

Goran Đorđević, plastični hirurg koji je zbrinuo Bogosavljevića potvrđuje da se radi o strašnoj povredi.

On je primljem u teškom stanju, sa smrvljenom desnom šakom. Hitno je operisan, dva i po sata smo mu zbrinjavali povredu. Ostavili smo maksimalno zdravog tkiva, ali nije mnogo toga ostalo, samo po jedna kost palca i kažiprsta, sve ostalo je uništeno – objasnio je Đorđević.

Bogosavljevićevi poslodavci nisu želeli da komentarišu nesreću.

Inspekcija rada je saopštila da prikuplja informacije o ovom događaju te da će se oglasiti kada kompletira slučaj.

(D. R.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Čekić, Grad Niš, Povreda, Povreda na radu, Radnik, šaka
Popularni komentari
 • D
  Darko

  Auuu covece. Sve najbolje u oporavku zelim povredjenom coveku, i ako nista da pre ili kasnije nabavi onu robotizovanu jer je tehnologija napredovala a u njegovoj struci su ruke kljucne

 • M
  Mila

  Drzi se covece. Moj suprug je prosao tako pre sedam godina. Strasno. Usoesan oporavak ti zelim. Zahvaljujem se lekarim KCV koji su mom suprugu spasili dva prsta.

 • A
  Antiglobalistkinja

  Uzas!

foto dana

video dana