TRAMP GOVORIO O SEKSU S PRINCEZOM DAJANOM: Izjava nakon njene smrti zgrozila je svet!

Tramp je u intervjuu 1997. godine za "BuzzFeed" odgovarao na pitanja u vezi sa princezom Dajanom. Istakao je da je ona jako lepa žena kojoj je jednom prilikom poslao buket cveća, na koji je ona odgovorila "najlepšim mogućim pismom"

  • 10

Donald Tramp nastavlja da šokira javnost svojim izjavama! Sada je u pitanju rečenica koju je izgovorio pre skoro 19 godina i rekao da je "mogao da spava sa princezom Dajanom", što je izjavio neposredno nakon što je poginula u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine.

20 UVREDA ZA 1 MINUT: Kruz i Rubio žestoko vređali Trampa, on im nije ostao dužan (FOTO) (VIDEO)

Ovogodišnja kampanja kontroverznog kandidata za američkog predsednika je obeležena provokativnim komentarima o ženama koje imaju "seksističku" konotaciju, tako da ovakva izjava vezana za pokojnu princezu nikoga ne treba da čudi.

Tramp je u intervjuu 1997. godine za "BuzzFeed" odgovarao na pitanja u vezi sa princezom Dajanom. Istakao je da je ona jako lepa žena kojoj je jednom prilikom poslao buket cveća, na koji je ona odgovorila "najlepšim mogućim pismom".

U tom istom intervjuu, novinar je Donalda upitao da li misli da je mogao da bude sa Dajanom, na šta je on odgovorio "da misli da je mogao".

Takođe, novinar je imao konstataciju da princeza "nije bila privlačna" na šta je Tramp rekao da je za njega bila baš lepa, "kao neki supermodel".

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALKAPONE

    26. februar 2016 | 16:17

    Sta ima tu lose i sokantno? Njemu je se svidjala i tu je tacka a sta okolo misle to je nebitno....odgovorila mu je pismom na kraju krajeva slobodna razvedena zena ...pa boze

  • ATIMUS

    26. februar 2016 | 20:29

    Zivela ljubav

  • momazver

    26. februar 2016 | 15:11

    He,he...Misliti i sr.ti su dve stvari...koje NE IDU ZAJEDNO. Jel tako?Ajd ti trampavi misli ponovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA