MRTAV PIJAN ZGAZIO DEVOJČICU (13) NA PEŠAČKOM I UBIO JE: Strašna tragedija u Blacu!

Vozaču automobila je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati

Trinaestogodišnja devojčica iz Blaca stradala je sinoć dok je prelazila obeleženi pešački prelaz u ovom gradu. Kako smo saznali, nesreća se desila u Ulici kralja Petra i devojčicu je udarilo vozilo marke "golf" prokupačkih registracija kojim je upravljao N. B. (24), a od povreda je preminula.

NOVI DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U BLACU: Nakon što je ubio devojčicu, pijani vozač (24) POBEGAO s lica mesta

Vozaču automobila je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, a više detalja o slučaju biće poznato kasnije.

Kako nezvanično saznajemo, vozač je imao 2,5 promila alkohola u krvi. On je u vidno pijanom stanju, nakon što je udario devojčicu nastavio da vozi svoj auto još nekih 150, 200 metara a zatim se parkirao i izašao kao da se ništa nije desilo. Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta, identifikovala i pronašla vozača koji je uhapšen.

– Sve se dogodilo u deliću sekunde. Nezgoda se dogodila u deliću sekunde i sve je izgledalo stravično. Devojčica je prelazila na pešačkom prelazu, kada je pokosio automobile koji se nije zaustavio, već je nastavio kretanje. Užas – kaže očevidac koji se slučajno zadesio na mestu nesreće.

Nezvanično smo saznali da je devojčica jedinica i da su njeni roditelji čekali 12 godina kako bi je dobili. N. B. živi samo par ulica od njihove porodične kuće.

Detalje tragedije pročitajte OVDE.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XxXxX

    28. februar 2016 | 11:14

    Momentalno doživotna robija za sve koji voze pijani a pogotovo za one koji obaraju na pešačkom! Bio sam svedok pre dva dana u sred Beograda lik na sred pešačkog rascopao dedu još se vadi kako je deda "iskočio niotkuda"...alo dečko PEŠAČKI!

  • Nena

    28. februar 2016 | 12:09

    Uzas! Sramota i bruka! Za sve je to kriva Blacka policija,jer oni ne diraju tatine sinove! Vazno da policajci Blaca sede po kaficima u toku radnog vremena! i znaju da pisu za neke gluposti. ali zato tatini sinovi mogu da rade sta god. Svi Blacki policajci napolje! ! ! Da cuvaju ovce!

  • Trn

    28. februar 2016 | 15:59

    Najstrožije ga kazniti svako ko je pijan ne sedati za volan.Mogu zamisliti večnu tugu roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA