BAJIĆI BILI MRTVI DVA MESECA PRE NEGO ŠTO SE SAZNALO? Detalji strašne tragedije u Surčinu (FOTO)

Dan posle pronalaženja tela porodice Bajić u Surčinu, u naselju vlada zaprepašćenje, a za ovu tragediju krive sina koji je bio duševni bolesnik

  • 0

Kako su u Surčinu nastradali supružnici Milica (84) i Dušan Bajić (80), kao i njihov sin Dragan (61), u svom domu u Baštovanskoj ulici u Surčinu, znaće se posle obdukcije.

HOROR U BEOGRADU: Sin ubio oca i majku, pa sebe? Pronađeni RASPADNUTI leševi (FOTO)

Dan posle pronalaženja njihovih tela u porodičnoj kući, u naselju vlada zaprepašćenje, a za ovu tragediju krive sina koji je bio duševni bolesnik

Porodicu Bajić opisuju kao samotnjake, a poslednji put su ih videli u decembru. S obzirom na to da u njihov dom niko nije zalazio, za tragediju su čuli kada su ugledali policiju ispred kuće, saznaju "Novosti".

- Nisu bili druželjubivi, tako da ne znamo mnogo o njima, iako tu žive celog života. Poznavao sam Dušana, koji je bio "težak“ čovek. Redovno je održavao travnjak i okućnicu. Da se nešto loše dogodilo posumnjao sam kada sam video da je njegovo dvorište "osvojila" trava - kaže komšija.

Ipak, svi su znali da su Bajići bili u teškoj materijalnoj situaciji. Živeli su od 12.000 socijalne pomoći svog sina Dragana, koji je radio u IMT, a kada je duševno oboleo, penzionisan je.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dušan je nekoliko godina radio u Nemačkoj kao zidar, a bio je vredan čovek, iako čudan. Sam je sagradio porodičnu kuću, a imao je i majstorsku radionicu u dvorištu. Milica je bila tiha i povučena žena i retko smo je viđali, dok sin Dragan nikada nije izlazio iz kuće - opisuje komšija život nastradalih Bajića.

U porodici u Surčinu sa kojom su Bajići imali koliko-toliko redovan kontakt, saznajemo da su otac i majka imali česte svađe sa sinom Draganom. Majka i otac ipak nikada nisu nagoveštavali da Dragan može biti opasan.

Zloćin u Surčinu otkriven je na dojavu rođaka. Pošto neko vreme nisu ništa čuli o Bajićima i videvši da im je dom zatvoren, prijavili su njihov nestanak 18. februara. Osam dana kasnije, u petak, policija je na silu ušla u stan i zatekla tela u raspadanju.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, pretpostavlja se da je Dragan ubio roditelje oštrim predmetom, a onda se, najverovatnije, otrovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA