RODILA DETE MALOLETNOM BRATU: Devojčicu (15) silovali otac i dva brata, završila u sigurnoj kući

Zdravku Đ, ocu zlostavljane devojke, i G.Đ. (23), njenom starijem bratu, takođe se sudi za silovanje, ali u Okružnom sudu u Doboju, gde je, kako je potvrđeno, održan glavni pretres

  • 14

U oktobru prošle godine maloletnica (15) iz Dervente rodila je dete, a zbog silovanja su uhapšeni njen otac Z. Đ. (57) i brat G. Đ. (23). Međutim, priča je dobila nastavak pa tako postoje informacije da je otac deteta koje je rodila petnaestogodišnja devojčica njen tada maloletni brat Z.Đ, saznaju "Nezavisne" iz izvora bliskog pravosuđu, a pišu Novosti.

SILOVALI JE I OTAC I BRAT: Devojčica (15) iz Dervente ne zna čije je dete, policija uhapsila obojicu!

Slučaj koji je šokirao region delimično je dobio epilog u Osnovnom sudu u Derventi, gde je, brat osuđen za silovanje sestre, nakon čega je upućen u zatvor za maloletnike. Međutim, osim potvrde, u ovoj pravosudnoj instituciji nisu želeli da saopšte kako je glasila presuda, pravdajući se da do pravosnažnosti presude ne smeju objaviti informacije o toku krivičnog postupka.

S druge strane, Zdravku Đ, ocu zlostavljane devojke, i G.Đ. (23), njenom starijem bratu, takođe se sudi za silovanje, ali u Okružnom sudu u Doboju, gde je, kako je potvrđeno, održan glavni pretres.

Inače, treba podsetiti da je devojčica za silovanje prvo prijavila oca, za kojeg je sumnjala da je otac i njenog deteta, a da su braća tek kasnije uhapšena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo, kao i test očinstva nedvosmisleno pokazuju kako je bila žrtva trojice muških ukućana koji su je duže vreme silovali i zlostavljali, te kako ni sama nije znala ko joj je, u stvari, u tom incestu napravio dete.

Rodila ga je carskim rezom 20. oktobra u Banjaluci, a mesec dana ranije se udala u susedno selo na području Dervente.

U novembru je u pratnji svekra otišla u Centar za socijalni rad i tu rekla ono što je šokiralo sve prisutne, a to je da je trudna sa rođenim ocem, te da je o svemu ćutala zbog njegove pretnje da će ih ubiti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Do tada je sve prikrivala pričom da je zatrudnela sa nepoznatim starijim muškarcem sa kojim se viđala nakon škole. Policija je odmah uhapsila oca, mesec dana kasnije priveden je i G.Đ. (23), dok se za hapšenje Z.Đ. u javnosti nije ni znalo.

Utočište u sigurnoj kući petnaestogodišnja devojčica je, kako je rečeno u Centru za socijalni rad u Derventi, od novembra prošle godine u sigurnoj kući zajedno sa detetom.

- Sa njom smo u redovnom kontaktu. Zasad dobro podnosi sve ovo. Nastavićemo da pratimo slučaj i da pomažemo koliko je moguće - rekla je Samira Fejza, direktor Centra.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    29. februar 2016 | 15:52

    Ajde sad vi protivnici abortusa,da vas cujem!!!Trebala je da abortira a ne da radja!!!!

  • Zürich

    29. februar 2016 | 16:01

    Smrtna kazna...za svo troje...ali nažalost to je ukinuto...zato stoga bar 40 godina zatvora za takve bolestinje....i ludaku. ..kakav je to otac...crno da Bog da....a braća videla od oca....kakvi su to muškarci kad nisu sposobni da nadju sebi ženu. ..nego da siluju nekog...a jos gore i strašnije svog člana porodice....zgrozila sam se...uzas..njoj brz oporavak i samo napred nisi ti nista kriva...

  • Milos

    29. februar 2016 | 16:05

    STRASNO!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA