SERGEJ TRIFUNOVIĆ PROGOVORIO: Mediji prave sapunicu, na slikama se vidi samo jedan deo šake! (FOTO)

Jedne dnevne novine objavile su paparaco fotografije dva dana nakon tuče, na kojima se vidi jedan deo Trifunovićeve šake, na kojoj nema nikakvih povreda

  • 25

Glumac Sergej Trifunović rekao je redakciji "Telegrafa" da je strašno što pojedini mediji prave špansku seriju od nemilog događaja koji se desio u noći između petka i subote, a u kojem ga je, za njega nepoznati čovek napao, ugrizao za prst i naneo povrede na obe ruke.

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE IZUJEDAO SERGEJA: Ja sam žrtva, on je mene grebao i vređao! (FOTO)

Jedne dnevne novine objavile su paparaco fotografije dva dana nakon tuče, na kojima se vidi jedan deo Trifunovićeve šake, na kojoj nema nikakvih povreda. Međutim, Trifunović je za "Telegraf" rekao da se na slici vidi samo deo jedne ruke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Strašno je što me je čovek kojeg sam prvi put video napao iz čista mira. Inače, povrede su i na jednoj i na drugoj ruci. Tužbu sam podneo, jer takvi ljudi ne treba da su na slobodi - rekao je Trifunović za "Telegraf", i dodao da ne može da veruje da mediji prave sapunicu od događaja koji je strašan, kao i da slike koje su se pojavile u novinama pokazuju samo jedan deo šake.

IZUJEDAN SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Poznati glumac usred noći pronađen na ulici sa ozbiljnim povredama glave!

Prema Trifunovićevim rečima, povređene su mu obe šake, za sve postoji uredan nalaz koji je na Urgentnom centru.

- Na slikama se vidi samo prednji deo jedne šake, a povrede su i na jednoj i na drugoj ruci, sa unutrašnje strane. Ne mogu da verujem da se uopšte dovodi u pitanje da li sam povređen ili ne - rekao je glumac za "Telegraf".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    29. februar 2016 | 21:54

    Kako to baš uvek problem sa Sergejem...udario je i Voju Brajovica

  • brrrrr

    29. februar 2016 | 21:46

    ti si bre sapunica sam za sebe.samo jos iz frizidera sto ne iskaces ljudima.smaracu!

  • Maki

    29. februar 2016 | 20:29

    Katastrofa,okrivljuju druge samo zato sto su ovi prvi poznati i sigurni su da mogu da se ponašaju kako oni žele,a kad im se ovako nesto desi,onda se uvijaju od glave do pete plaćajući i izigravajuci zrtve.. Jadno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA