SAČEKUŠA: Brutalna tuča srednjoškolki zbog "ljubavnog nesporazuma" (VIDEO)

Bivše drugarice potukle se zbog dečka ispred srednje škole u Zenici. Brutalni okršaj snimila treća osoba koja je unapred znala šta se sprema

  • 11

Četiri zeničke tinejdžerke postale su hit na internetu i društvenoj mreži "Fejsbuk", nakon što je objavljen video u kojem su one akteri i očevici nemilog događaja, tačnije brutalne tuče u kojoj jedne drugima "muški" menjaju lični opis.

Na klipu načinjenom ispred Srednje zanatske škole u Zenici, vide se 17 i 18-godišnje devojke Kenana K, Velida S, Muamera A. i Medina Š, kako šakama rešavaju ljubavne probleme. Jedna od njihovih koleginica iz razreda snimila je i postavila video na internet, a da su na njemu stvarno pomenute devojke novinari "Dnevnog avaza" zaključili su na osnovu njihovih profila na Fejsbuku, na kojima su nađene fotografije i snimci već opisane šorke.

Na njihovim profilima na ovoj društvenoj mreži nalaze se i zajedničke fotografije devojaka "iz vremena ljubavi", dok još nisu bile zaratile oko dečaka iz škole i postale "ljuti neprijatelji".

U zeničkoj policiji nije prijavljen slučaj, niti se iko od akterki tučnjave javio u bolnicu, iako se na snimku jasno vidi da je jedna od učesnica zadobila teške povrede. Njihovi poznanici po internetu kao povod za ovakav napad naveli su ljubavne i druge "nesporazume", a očigledno je da je "snimateljka" bila upoznata da će se presretanje i napad dogoditi.

Na kraju, zanimljivo je da na Fejsbuk profilu Medine Š, koja je objavila video s ponosom, stoji da je članica jednog lokalnog tekvondo kluba.

(Telegraf.rs / Dnevni Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA