ALAH MI JE NAREDIO DA UBIJEM DETE: "Krvava dadilja" odsekla devojčici glavu, pa se smejala i mahala u ruskom sudu (VIDEO)

"Krvava dadilja" nije mnogo pričala u sudu, ali se smejala. Ona ima troje dece i sumnja se da boluje od šizofrenije, kao i da je imala saučesnike u ovom zločinu koji su je nagovorili na ubistvo devojčice

  • 22

Dadilja iz Uzbekistana, koja je brutalno ubila četvorogodišnju devojčicu a zatim se sa glavom deteta u ruci kretala ulicama Moskve, izjavila je danas da joj je "Alah naredio" da to uradi. Ruski mediji su nazvali ovu ženu "krvavom dadiljom".

OVO JE MOSKOVSKA DADILJA IZ PAKLA: "Glas u glavi mi je rekao da ODSEČEM glavu detetu! (FOTO) (VIDEO)

Gulčehra Bobokulova (38), majka tri sina, rekla je novinarima za Alahovo naređenje dolazeći na sud, prenosi Rojters. Upitana da li će prihvatiti krivicu, ona je novinarima potvrdno odgovorila.

Ona navodno boluje od šizofrenije, a u sudnici se sve vreme smejala i mahala novinarima. Takođe, rekla je da se oseća krivom za ubistvo, ali da joj nije žao što je to uradila.

Bobokulova je uhapšena u ponedeljak, a ruske vlasti su saopštile da ona pati od psihičkih problema. Istražitelji su istovremeno saopštili da dadilja nije delovala sama i da oni koji su je podstakli na zločin treba da budu identifikovani, prenosi Tas s.

STRAVIČNI PRIZORI: Majka devojčice kojoj je odrubljena glava pada u nesvest kada čuje užasnu vest (FOTO) (VIDEO)

- Saučesnici i oni koji su je podstakli na zločin još nisu identifikovani - rekao je jedan od istražitelja.

Policija sumnja da se sa njom u stanu nalazio i muškarac koji ju je nagovorio na zverski zločin. Oni su se, navodno, i posvađali dan pre ubistva.

Njen rođak tvrdi da je ona pre 18 meseci otišla u rodni kraj i udala se, a da se nakon toga promenila. Postala je odana muslimanka koja nosi hidžab i koja se često moli. Takođe, on tvrdi da je ona bila dve godine u bolnici zbog šizofrenije, ali da je u Rusiji krila svoju bolest.

Da podsetimo, zločin se dogodio u ponedeljak, a ruska policija potvrdila je da je u jednom stanu u Moskvi u kojem je izbio požar pronađeno obezglavljeno telo deteta kojeg je ubila dadilja. Ruske vlasti su u Moskvi uhapsile i podigle optužnicu protiv dadilje osumnjičene za ubistvo devojčice, nakon što su lokalni mediji objavili šokantne snimke žene u crnom kako u blizini metro stanice na severozapadu ruske prestonice drži u ruci odsečenu dečju glavu.

Novinarka ruskog dnevnog lista RBC Polina Nikolskaja je izjavila da je čula ženu kako viče "Alahu Akbar".

Istražni organi navode da je ubijeno dete, devojčica Nastja M., bila stara tri ili četri godine i da ju je dadilja ubila u stanu njene porodice u Moskvi, kojeg je zatim zapalila i pobegla.

Oni navode da je Bobokulova čekala da roditelji deteta odu iz stana sa starijim detetom, da bi zatim izvršila ubistvo i zapalila stan.

Ubijena devojčica, za koju mediji navode da je bila zaostala u razvoju i hendikepirana, imala je 15-godišnjeg brata, a dadilja je radila za porodicu poslednjih 18 meseci, piše "Dejli mejl".

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssssss

    2. mart 2016 | 13:50

    LUDACO STO TEBI NE RECE TAJ GLAS DA SE UBIJES TAKO LUDA, VEC UBI JADNO DETENCE . SVE SIZOFRENICARE POBITI, JER CE ONI TAKO UBIJATI SVE REDOM , I TAKVE BOLESNIKE DRZATI IZA RESETAKA, A NE DA SETAJU GRADOVIMA .

  • miki

    2. mart 2016 | 14:06

    Nesto mnogo ljudi izgubi glavu u ime allaha.... Razdvojiti islam od hriscanstva je jedino resenje! Ovo je haos

  • Zakon

    2. mart 2016 | 14:12

    Nemojte ovo prepisivati Islamu.. Radi se o pojedincu. Vidi se da ima psihickih problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA