IVANA MI JE PRIČALA DA ĆE SE UBITI, JA JOJ NISAM VEROVAO! Otac obešene devojčice (8) saslušan u policiji

D. M., suprug Ivane Majstorović, koja je osumnjičena da je njihovo osmogodišnje dete zadavila gajtanom, a potom sebi oduzela život rekao je da je njegova supruga pretila da će sebi nauditi

  • 29

D. M., suprug Ivane Majstorović, koja je osumnjičena da je njihovo osmogodišnje dete zadavila gajtanom, a potom sebi oduzela život rekao je da je njegova supruga pretila da će sebi nauditi, ali da on u to nije verovao.

IVANA JE ČETIRI MINUTA KABLOM DAVILA ĆERKU (8) PA JE STAVILA U ORMAN?! Jezivi detalji NEZAPAMĆENE tragedije

Kako prenosi "Alo!" D. M, navodno je jedan od vođa navijača jednog beogradskog kluba, saslušan je u policiji u svojstvu građanina.

JEZIVA TRAGEDIJA U SRBIJI: Majka OBESILA DETE (8), a zatim i sebi presudila VEŠANJEM!

Foto: Facebook/Ivana Majstorović Foto: Facebook/Ivana Majstorović

D. M. je, kako tvrdi ovaj list izjavio da sa suprugom u poslednje vreme nije bio u dobrim odnosima, ali da nije ni mogao da nasluti da će doći do ove tragedije.

Evo šta je u OPROŠTAJNOM PISMU napisala majka osumnjičena da je obesila ćerku (8), pa ubila i sebe!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Otac je rekao da mu je Ivana u telefonskom razgovoru koji su vodili prošle sedmice rekla da će dići ruku na sebe, ali da je on mislio da su to prazne pretnje. D. M. je rekao da sa suprugom u poslednje vreme nije bio u dobrim odnosima, ali da nije ni mogao da nasluti da će se dogoditi ovakva tragedija - tvrdi dobro obavešten izvor za ovaj list.

Podsetimo, Ivana Majstorović ubila je svoje osmogodišnje dete gajtanom, a potom se obesila u porodičnoj kući u Sokobanji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    3. mart 2016 | 11:30

    Pa kako si mogla svom detetu gajtan da vezes oko vrata i udavis ga!!! Pa svoju decu najviše na svetu volimo i borimo se za njih i u dobru i u zlu!! Kakav muž bre kakvi bakraci!!!

  • Srpskibek

    3. mart 2016 | 11:50

    Sve mogu da shvatim..i nervno rastrojstvo.i patnju i sve stvari koje vode ka cinu samo ubistva..ali svom detetu staviti omcu oko vrata?????? Covek treba da ima nesto monstruozno u sebi..

  • gledaj svoja posla

    3. mart 2016 | 13:36

    ZNATE STA JE NE MOGU DA RAZUMEM ,VAS OVDE !!!!!! KO STE VI DA SUDITE ????? DA LI JE BILO KO POZNAVAO IVANU LICNO ? DA LI KO ZNA STA SE STVARNO DESAVALO IZA ZATVORENIH VRATA . DRUGO AKO JE PRETILA DA CE UBITI DETE KAKO JE MOGUCE DA NIKO NIJE REAGOVAOOO ??????? ZENA NIJE MONSTRUM VEC JE VEROVATNO IMALA PSIHICKIH PROBLEMA !!!!! PA VIDIM DA STE SVI PAMETNI PA BI TREBALO DA ZNATE UKOLKO JE IMALA BILO KAKVU PSIHICKU BOLEST POSTOJI VELIKA VEROVATNOCA DA NIJE NI BILA SVESNA SVOG POSTUPKA !!! KO BI NORMALAN DAV DETE PAR MUNUTA ????? BOG JE TAJ KOJI SUDI ! A NE VI !!!!! VI SAMO MOZETE DA PISIETE PRICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA