SAMO JE REKLA NE MOGU VIŠE I SKOČILA?! Jezivi detalji pada učenice sa zgrade škole u CENTRU BEOGRADA (FOTO)

Učenica D. M. (17) koja je pala sa prozora trećeg sprata Trgovačke škole u Hilandarskoj ulici u Beogradu i dalje je u teškom stanju i njeno stanje je nepromenjeno

  • 22

Učenica D. M. (17) koja je pala sa prozora trećeg sprata Trgovačke škole u Hilandarskoj ulici u Beogradu i dalje je u teškom stanju i njeno stanje je nepromenjeno, kaže direktorka te škole Zoranka Rebić.

HOROR U CENTRU BEOGRADA: Učenica pala sa zgrade Trgovačke škole, bore joj se za život (FOTO)

Prema rečima direktorke za "Blic" devojčica je bila rame za plakanje svima u odeljenju, imala je sve petice i tek po neku trojku, škola joj nije bila problem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kada neko ima problem, ona je bila tu da mu pomogne da ga prevaziđe i nije bilo nikkavih promena u njenom ponašanju koje bi ukazale da ona može nešto sebi loše da uradi. I škola i porodica ovo jako teško podnose. Jedino ostaje da se nadamo i da se uzdamo u Boga i da će njena mladost , njene godine i njena snaga i zdravlje pomoći da dobije ovu borbu - kaže Rebićeva.

Kako prenosi ovaj list D. M. je navodno tog kobnog dana izgovorila samo "NE MOGU VIŠE" pre nego što je s prozora učionice, u kojoj je bilo još đaka, skočila kroz prozor s trećeg sprata škole.

Foto: Google maps, Telegraf Foto: Google maps, Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SEKA HODŽIĆ

    3. mart 2016 | 10:01

    POSLIJE OVIH NJENIH IZGOVORENIH REČI NEŠTO SE KRIJE I VJERUJEM DA ČE POLICIJA ISTRAŽITI SLUČAJ......BOGA MOLIM ZA NJENO OZDRAVLJENJE

  • miloš

    3. mart 2016 | 09:31

    Sta ti s 17 godina ne mozes??? Mozes sve jer je zivot pred tobom....

  • Neko

    3. mart 2016 | 23:07

    Kako vas nije sramota? Pisete gluposti i laži . Poznajem devojku , mnogo mi je dobra prijateljica , i znam da nikad ne bi uradila tako nesto.Pisu da je imala probleme u ljubavi. Ne dragi moji nije , uopste. Ona je jedna dobra i pametna osoba kojoj se muče ljudi koji vrše samoubistvo, ne govorite laži. I nije skočila , jer ja znam da ona to nikad ne bi uradila , ona je jedna od najboljih osoba koje ja poznajem , zato prekinite da je vredjate , jer je ne poznajete i ne znate sta je istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA