"SRPSKA BANDA" SILOVALA DEVOJČICU? Naterali drugu devojčicu da ih snima, pa ostavili žrtvu da se smrzne na ulici!

Nemački mediji su preneli da je “srpska banda“ silovala devojčicu (14), a da je tome prisustvovala još jedna devojčica koja je snimala kamerom

  • 23

"Srpska banda" je silovala devojčicu (14), a tome je prisustvovala još jedna devojčica koja je to snimila kamerom, preneli su nemački mediji.

U NEMAČKOJ UHAPŠENI MALOLETNI SRBI: Napili devojku, pa je silovali

Devojčica je bila ostavljena polugola na ulici u Hamburgu gde se umalo smrzla, a prethodno je bila u stanu 15-godišnje Srpkinje.

Kako se navodi, ona je odlučila da ode tamo ne pomišljajući da se radi o zamci, devojčica srpskog porekla je iskorišćena kao mamac i ona je kamerom snimila zločin koji su počinili Boško Pavlović i Aleksander Nikolas Kampf.

Njih dvojica su primorali devojčice da piju alkohol, da bi jednu potom silovali, a drugu naterali da to snima, prenose tamošnji mediji.

Ističe se da policija traga za Pavlovićem, kao i još trojicom srpskih imigranata koji su optuženi za pokušaj ubistva, jer su 14-godišnjakinju bez odeće izbacili na ulicu.

Pronađena je na ulici bez svesti, a onda je odvedena u bolnicu, gde je konstatovano životno opasno smrzavanje.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92/ express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA