NAPAŠĆEMO I UBIĆEMO PUTINA: Islamska država u novom snimku poziva muslimane na UBISTVO RUSA (VIDEO)

Snimak sadrži više scena, od najave reportera sa ruske TV stanice, do prezentacije militanta i pozivanja na ubistvo "otpadnika gde god da se nalaze, koristeći konopac ili nož"

  • 29

Ogranak Islamske države u Severnom Kavkazu, pozvao je ruske muslimane da "ubijaju otpadnike u Rusiji", i obećava da će napasti predsednika Vladimira Putina i sprovesti šerijatsli zakon u zemlji.

NAROD NAJZAD USTAO PROTIV ISIS-A: U toku su borbe sa džihadistima, vijori se sirijska zastava u prestonici kalifata (FOTO)

U video-snimku koji je objavio ovaj ogranak u nedelju, borci pozivaju muslimane u Rusiji da im se pridruže, tvrdeći da je "kafilat već tu".

Ovo je prvi snimak koji je objavila grupa koja se nalazi u Kavkazu od kada su obavezali se na lojalnost lideru džihadista Abu Bakru al-Bagdadiju u junu 2015. godine.

Snimak sadrži više scena, od najave reportera sa ruske TV stanice, do prezentacije militanta i pozivanja na ubistvo "otpadnika gde god da se nalaze, koristeći konopac ili nož".

- Danas nemamo mesta gde možemo da implementiramo šerijat. Zahvaljujući Alahu, imamo mnogo hrabre braće sa nama i milione muslimana u Rusiji. Udružimo se zajedno, moja braćo, zauzmite teritorije i širite se - rekao je u snimku Abu Jaser, zamenik emira u grupi.

Pogledate video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRAVOSLAVAC

    7. mart 2016 | 13:22

    PAZITE DA MU NE PRDNETE POD PROZOR PUTIN JE VELIKI ZALOGAJ ZA VAS

  • Pas laje, vetar nosi

    7. mart 2016 | 14:18

    Nadam se da putina dobro čuvaju od te gamadi. On je i naša nada.neka živi što godina.

  • rajko

    7. mart 2016 | 23:18

    Treba da skroz ocisti tu zaraznu gamad sa zemaljske kugle,ma gde oni bili koji misle ko ovi sto prete najpametnijem drzavniku dosada u istoriji covecanstva,koji ce zaustaviti smak sveta svojom politikom i snagom svoje vojske i svojih ljudi.Ocistiti bez imalo milosti,da covecanstvo jos dugo zivi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA