LEPE VESTI: Otvorena nova pošta u Kragujevcu (FOTO)

- U prečniku ove pošte živi 50.000 stanovnika i opsluživaće ih šestoro zaposlenih, uz maksimalnu profesionalnost i sa širokim osmehom - rekao je Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije"

  • 1

Vođena potrebama savremenih korisnika, "Pošta Srbije" paralelno sa akcijom "52 pošte za 52 nedelje", koju uspešno realizuje u seoskim i prigradskim sredinama, adaptira i otvara poslovnice u gradskim sredinama, planski šireći i unapređujući svoju infrastrukturu.

52 POŠTE za 52 NEDELJE: Posle 50 godina renovirana pošta na Dedinju (FOTO)

Danas je u Gradskoj opštini Pivara, u Kosovskoj ulici broj 48, otvorena pošta 34104 Kragujevac 4, koju je u rad je pustio i građanima predao na upotrebu Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije". Prvi korisnik usluga bilo je privredno društvo "Klas Mrvić" d.o.o.

Ovaj preduzetnik je potpisao ugovor u promotivnoj akciji "Post-eskpres za 99 dinara", kojom Pošta Srbije podržava razvoj malih i srednjih preduzeća, kao osnovni stub ekonomskog razvoja.

- I ovu poštu smo uredili sopstvenim snagama, i stvorili ambijent kakav zaslužuju stanovnici ključnog regionalnog centra u Srbiji. U prečniku ove pošte živi 50.000 stanovnika i opsluživaće ih šestoro zaposlenih, uz maksimalnu profesionalnost i sa širokim osmehom. Igramo u tržišnoj utakmici gde pobeđuje onaj ko pruži bolju, kvalitetniju i naravno, ono što je za građane ključno, jeftiniju uslugu. Usluge Pošte Srbije su apsolutno najjeftinije.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

- Osim toga, značajno je i to što na ovaj način podržavamo privrednu aktivnost, o čemu svedoči i ugovor koji smo danas potpisali sa uspešnim preduzetnikom -  istakao je direktor Krkobabić, koji je nakon otvaranja pošte sa svojim saradnicima obišao radove na rekonstrukciji Logističko-poštanskog centra u Kragujevcu, koju Pošta takođe izvodi sopstvenim snagama, u želji da zaposlenima u tehnologiji stvori uslove rada dostojne 21. veka.

Foto: Pošta Srbije Foto: Pošta Srbije

Pošta 34104 Kragujevac radi u novom poslovnom prostoru, sa proširenim i poboljšanim uslužnim kapacitetima i dar je Pošte Srbije korisnicima na Međunarodni praznik žena - simbol jednakih mogućnosti, dan rodne ravnopravnosti i iznad svega dan poštovanja i razumevanja.

Takođe, Kragujevac je širom otvorio vrata za investitore, a Pošta Srbije podržava taj tempo i nastoji da uslugama bude bliža i privrednicima i građanima, dajući svoj doprinos pozitivnoj poslovnoj klimi i napretku srca Šumadije.

Foto: Promo Foto: Promo

U ovoj pošti, radnim danima od 8 do 18 časova, korisnicima su na raspolaganju sve klasične i savremene poštanske i platne usluge, najvišeg kvaliteta i po najpovoljnijim cenama, a dva šalterska mesta umrežena su u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije.

Nova pošta u Kragujevcu organizovana je kao dostavna i predstavlja 21. poslovnicu na području Kragujevca, gde je u funkciji osam dostavnih pošta, osam uplatnih i pet izdvojenih šaltera na najfrekventnijim mestima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sladja

    7. april 2016 | 10:03

    lepo zbog nove poste a od ljubaznosti nema nista,em su u postama u Kragujevcu neljubazni tu su i arogantni i prespori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA