GORAN MEDIĆ SAHRANJEN U SVADBENOM ODELU: Prvo ga opljačkali, pa mučki ubili, dve nedelje pred svadbu! (FOTO)

Goran Medić ostavio je iza sebe trudnu verenicu, u šestom mesecu trudnoće

  • 86

Lazar Miljević (25) iz Belegiša, osumnjičen za ubistvo Gorana Medića (28) iz Surduka, u ovom kraju, prema rečima brojnih komšija i Goranove sestre Ivane važi za sitnog narko-dilera, koji je sa još nekim ljudima pre tri godine navodno opljačkao Goranovu kuću.

GORANA MEDIĆA UBILI DVE NEDELJE PRED SVADBU: Mladiću iz Stare Pazove razbili glavu flašom!

Poznat kao lovac, za kog su podrazumevali da ima skupocene puške, Goran se našao na meti ovih ljudi 2013. godine, kada su mu upali u kuću i iz nje odneli brojne vredne stvari, nezvanično saznajemo iz istrage.

Kao i u svim malim sredinama, ubrzo su se raširile glasine da je Goranova imovina kod njih, ali on nije ništa preduzimao povodom toga, budući da policija nije imala čvrste dokaze da su oni počinili krađu.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Nakon proslave rođenja deteta svojih prijatelja, Goran je prošlog petka produžio u susedno mesto, da se nađe sa drugovima na piću.

U istom lokalu, za stolom pored njihovog sedeo je Lazar Miljević sa svojim društvom.

U jednom momentu, prišao je Goranu i pozvao ga da izađe napolje, ali niko nije ni slutio da će njihov kontakt prerasti u incident, a kamoli tragediju - priča Goranova rođena sestra Ivana, dodajući da je jedan od njegovih drugova čuo kako Lazara pita kada će mu vratiti puške, posle čega ga je ovaj udario glavom u lice.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Goran se zateturao, a onda je pritrčao njegov drug, koji ga je pozvao da uđu u kola.

- Lazar je, potom, s leđa prišao Goranu i udario ga u potiljak - kako je u izveštaju policije naznačeno - tupim predmetom, za koji su neki od očevidaca rekli da je bokser.

Nezavisno od toga čime je tačno udaren, a što će pokazati nalaz patologa, ono što se potom dogodilo jeste da je Goran pao, udario glavom od beton, a od siline udarca pukla mu je lobanja.

Foto: Privatna arhiva Ivana Medić Foto: Privatna arhiva Ivana Medić

Prema rečima prisutnih ispred kafića, Lazar  je tada ušao u kafić, zabranio da bilo ko zove policiju i Hitnu pomoć i naredio konobarici da opere krv koja je šikljala iz Goranove glave, a zatim seo u kola i pobegao.

Gorana su tada drugovi ubacili u kola i odvezli kod lekara, koji su bezuspešno pokušali reanimaciju i mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: Privatna arhiva Ivana Medić Foto: Privatna arhiva Ivana Medić

Lazara je ubrzo sustigla policija i u prtljažniku njegovih kola pronašla puške ubijenog.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Na Lazarevom profilu na Fejsbuku mogu se videti brojne fotografije na kojima pozira glumeći opasnog momka, a u prilog tome da se svesrdno trudio da izgradi takvu reputaciju idu i statusi u kojima najavljuje da će "konačno ubiti komšiju" ili "nekome je*ati mater".

Foto: Facebook Foto: Facebook

Meštani Belegiša kažu da je Lazar oduvek važio za "problematičnog lika", sitnog dilera, narkomana, lopova i nasilnika, koji je, navodno, tukao i svoje roditelje.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Goran Medić ostavio je iza sebe trudnu verenicu, u šestom mesecu trudnoće.

Sahranjen je u odelu koje je trebalo da obuče na svojoj svadbi, planiranoj za 19. mart, zbog čega je na dan kad je ubijen, kupio i burme.

Foto: Privatna arhiva Ivana Medić Foto: Privatna arhiva Ivana Medić

- Ovo je užasna tragedija. Goran je bio vredan dečko, radio je sa ocem i održavao celo domaćinstvo. Bavio se lovom i uzgojem lipicanera, bio počasni član Konjičkog kluba i poznat u kraju kao vrsan igrač folklora. Ako mu je već opljačkao kuću, nije morao i da ga ubije - kaže njegova sestra Ivana, koja dodaje da im se niko iz Lazareve porodice nije javio čak ni da im izjavi saučešće.

Foto: Privatna arhiva Ivana Medić Foto: Privatna arhiva Ivana Medić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    9. mart 2016 | 17:00

    OVOG UBICU SAMO UBITI I NISTA DRUGO, DA NE ZAGADJUJE VAZDUH KOJI DISEMO , A I SVE OSTALE UBICE, PEDOFILE, I SAV OLOS KOJI SETA OVOM ZEMLJOM . NE DATI IM DA SE RAZMNOZAVAJU, ZLOCINCI, BAGRA, OLOS......

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    9. mart 2016 | 20:10

    Лака ти земља момче,,, туга голема,,,, а сад. Лупајте минусе послије овог ја би га одро живог ,,, око за око зуб за зуб!!!!!

  • Ja!!

    9. mart 2016 | 17:53

    Ku***n sin on će se ku***t mnogo jači i visi mafijaši su pali on jedan seljak teški našao na nevinog dečka da se pokaze u paklu neka gori ostavio je dete nerođeno bez oca NEK se raspada djibre jedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA