PEDOFIL JE HTEO DA OTME DECU i da ih zarobi u PODZEMNOM GRADU da bi radila za njega! (FOTO)

- Moja ideja je bila da sprovedem masovnu otmicu dece koju bi smestio u zatvoreni prostor gde bi vladala harmonija i sigurnost - rekao je Mark na suđenju

  • 2

Mark Ditroks (59) iz Belgije je daleke 1995. godine planirao da kidnapuje nekoliko dece i stvori "podzemni grad" u napuštenom rudniku gde bi mališani bili njegove SLUGE! Međutim, plan mu je delimično propao, jer ga je policija uhapsila pre nego što je smestio decu u taj užasni prostor.

PRONAĐENA MALA MEDLIN, KOJA JE NESTALA PRE 9 GODINA?! Nalazi se u Paragvaju, alarmiran Interpol!

O njegovom zlostavljanju se i dan-danas priča, a na suđenju koje se vodilo od 1996. do 2003. godine otkriveni su strašni detalji!

- Moja ideja je bila da sprovedem masovnu otmicu dece koju bi smestio u zatvoreni prostor gde bi vladala harmonija i sigurnost - rekao je Mark na suđenju.

U njegovoj kući, na tavanu, pronađeni su lanci kojim su bile vezivane devojčice. Tamo su je silovao i snimao, pa je policija, prilikom uviđaja, pronašla i pornografske snimke.

On je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog zlostavljanja i maltretiranja šest devojčica, od kojih je četiri usmrtio.

Foto: Profimedia, AFP Foto: Profimedia, AFP

U ovim stravičnim zločinima mu je pomagala tadašnja žena Mišel Marten, koja je ostavila dve devojčice da umru od gladi u podrumu dok je njen muž bio u zatvoru zbog krađe, oslobođena je 2012. godine, pre isteka kazne, a sada živi u manastiru.

Foto: Profimedia, AFP Foto: Profimedia, AFP

Inače, Mišel i Mark su poznati po svojim zverskim postupcima, kao što je silovanje devojka 80-ih godina. Međutim, njih dvoje su, zbog dobrog vladanja, pušteni ranije iz zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    10. mart 2016 | 22:43

    Kakav psihopata

  • uffff

    12. mart 2016 | 00:56

    ZASTO SU PUSTILI TE BOLESNIKE, ZASTO IH NISU POBILI , KAO STO SU ONI CETIRI DEVOJCICE . JAO BOZEEEEEEEE, CRKNITE SKOTOVI !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA