OVO JE PRAVA ISTINA O MALOJ MEDLIN: Prvo su demantovali da je u Paragvaju, a onda su tamo sve pretražili

Kako je pisao britanski tabloid Sun, informaciju da se Medlin nalazi u Paragvaju je plasirao privatni detektiv Miraz Ulah Ali, a odmah nakon tih tvrdnji anažovan je Interpol i još nekoliko službi za pronalazak nestale devojčice

  • 1

Informacija da se mala Britanka Medlin Meken nalazi u gradu Aregi u Paragvaju ispostavila se kao neistinista, nakon što su sve alaramirane službe za pronalazak izašle na teren i pretražile to područje. 

PRONAĐENA MALA MEDLIN, KOJA JE NESTALA PRE 9 GODINA?! Nalazi se u Paragvaju, alarmiran Interpol!

Kako je pisao britanski tabloid Sun, informaciju da se Medlin nalazi u Aregi u društvu jedne žene, plasirao je privatni detektiv Miraz Ulah Ali, a odmah nakon tih tvrdnji anažovan je Interpol i još nekoliko službi za pronalazak nestale devojčice.

Čim je britanski tabloid objavio vest o maloj Medlin, policija je demantovala navode, ali je ipak otkriveno da su policajci izlazili na teren i tražili devojčicu, čime se, prema pisanju britanskih medija, ipak potvrđuje da su postojale indicije da je dete u Aregu.

Specijalne službe su izašle na teren i pretražile ceo grad Areg, međutim, od male Medlin nije bilo "ni traga ni glasa".

Inače, devojčica bi sada imala 12 godina, a istraga je nekoliko puta prekidana, usled nedostatka dokaza. Ona je nestala 2007. godine iz hotela u mestu Praja de Lus u Portugaliji, gde je letovala sa porodicom.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA