SRPSKI KLUBOVI najzad i u Grčkoj! (FOTO)

Pored “srpskih klubova” u kontinentalnom delu Grčke, pre svega onih na Halkidikiju i Olimpskoj regiji, u ponudi su i hoteli s istom oznakom i na prelepim grčkim ostrvima - Tasosu i Krfu

  • 0

Od ovog leta, u grčkim hotelima s oznakom “srpski klub”, turiste koji na odmor otputuju u aranžmanima Kon Tiki Travela čeka niz pogodnosti: povoljnije cene, animatori na srpskom jeziku kao i non-stop prisustvo predstavnika agencije na recepciji sa jasno definisanim obavezama prema gostima.

Pored “srpskih klubova” u kontinentalnom delu Grčke, pre svega onih na Halkidikiju i Olimpskoj regiji, u ponudi su i hoteli s istom oznakom i na prelepim grčkim ostrvima - Tasosu i Krfu.

Pažljivo birani smeštajni kapaciteti, cenovno dostupni svima, garantuju odmor sa pregršt zadovoljstava. Smene su koncipirane na 10 ili 15 noći u varijantama bus, sopstvenog pa čak i avio-prevoza. Ono što ovoj ponudi daje dodatnu dimenziju vrednosti jeste saznanje da je u gotovo svim hotelima sa oznakom “srpski klub” smeštaj za dvoje dece besplatan.

A koliko je ova ponuda sa svim navedenim bonusima zaista atrakitvna potvrđuje i ovaj primer: 10 noći sa uključenim bus-prevozom u apartmanima Nikiforos na Halkidikiju košta samo 59 evra po osobi.

Foto: Promo Foto: Promo

Apartmani Nikiforos 1 i 2 u Haniotiju na Halkidikiju (http://www.kontiki.rs/Hotel/hanioti/nikiforos- 1; http://www.kontiki.rs/Hotel/hanioti/nikiforos-2) su u ovoj priči mala ekskluziva. Činjenica da su u poslednje dve godine ubedljivo najprodavaniji apartmani u ovom delu Grčke dovoljno kazuje sama za sebe. Na srpskom tržištu možete ih iznajmiti samo u KT Travelu. Ukoliko se odlučite da 11 dana (10 noćenja) provedete u ovim apartmanim, počev od 22.maja, cena po osobi s uračunatim autobuskim prevozom je već pomenutih 59 evra. Ne zaboravite da je to period godine u kojem je Hanioti sunčan ali ne i prevruć, kao i da je kupanje u moru tada deo svakodnevice. Nešto skuplji je termin u septembru (69 evra) ali u varijanti sopstvenog prevoza. U punoj sezoni desetodnevni najam u ovim apartmanima, na par koraka od centra mesta i stotinjak metara o predivne plaže, košta 190 evra po osobi (sopstveni prevoz). Smene su koncipirane na 10 i 15 noći.

Foto: Promo Foto: Promo

Oznaku “srpski klub” ovog leta imaće i Vila Pagidas (http://www.kontiki.rs/Hotel/hanioti/pagidas), takođe u Haniotiju. Aranžmani su na 10 i 15 noći u varijanti sopstvenog prevoza (moguć i avio-prevoz) a osnovna usluga je najam. Polasci su već od 22. maja (cena po osobi s uključenim bus-prevozom je 89 evra za 10 noći).

Grčki hotelijeri do sada nisu praktikovali aranžmane s gratis boravkom za decu. Kon Tiki je tu naviku promenio. U hotelima s oznakom “srpski klub” obezbeđen je ne samo gratis smeštaj za dvoje dece već i animator na srpskom jeziku što u porodičnoj varijanti supružnicima dnevno omogućava nekoliko bezbrižnih sati.

Foto: Promo Foto: Promo

Hotel Thraki Palace (5*) u Aleksandropolisu je jedan od primera iz ove priče. Uz gratis smeštaj za dvoje dece i sopstveni prevoz najniža cena za polupansionsku uslugu je 199 evra a najviša 599 evra po osobi.

Foto: Promo Foto: Promo

Jednako atraktivna je i ponuda hotela Scheria Beach (2*) na Krfu. Ukras je malog mesta Dasia. Usluga je na bazi noćenja s doručkom a cena u sezoni se kreće u rasponu od 229 do 549 evra u zavisnosti od perioda koji rezervišete. Prvi čarter sa Kon Tikijevim putnicima put Krfa poleće 14. juna a poslednji 12. septembra.

Foto: Promo Foto: Promo

Do prelepog Tasosa, ukoliko ne želite da koristite autobus, možete i spostvenim prevozom. Kad stignete idealan dom za vas i vašu porodicu može da bude TRYPITI hotel (http://www.kontiki.rs/Hotel/tasos/trypiti-hotel)Aranžmani su koncipirani na 10 noći uz gratis smeštaj za dvoje dece (prvo do 12 godina, drugo do 6). Osnovna usluga je polupnasionska na bazi švedskog stola i sa više nego povoljnim cenama: 2. juni – 189 evra po osobi; 1.avgust – 469 evra: 20. septembar – 169 evra.

Oznaku “srpski klub” imaju i sledeći hoteli:

Olimpska regija - DION PALACE 4*-LITOHORO

(http://www.kontiki.rs/Hotel/litohoro/dion-palace-beauty---spa-resort);

OLYMPIAN BAY   4*-LEPOTOKARIJA

Foto: Promo Foto: Promo

(http://www.kontiki.rs/Hotel/leptokaria/olympian-bay--holiday-club)

Halkidiki - SKION PALACE 4*-NEA SKIONI

Foto: Promo Foto: Promo

http://www.kontiki.rs/Hotel/kasandra/skion-palace

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA