SPREČENA KRAĐA: Muškarac uhvaćen sa 80 pakovanja kafe!

Protiv vozača, koji se sumnjiči za pomoć učiniocu, podneta je krivična prijava

  • 2

Lopov koji je trčao prema automobilu sa ukradenom kafom iz marketa “Idea” u Glavnoj ulici u centru Rume, ni slutio nije da će ga sačekati i uhvatiti policajac koji se tu slučajno zatekao, van službene dužnosti.

MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA: Nemoćnoj starici ukrala 100.000 evra

Kradljivac, je mislio da će posle saslušanja u Policijskoj stanici biti pušten, ali predat je Policijkoj upravi Beograd, zbog raspisane poternice za njim, a ukradena roba je vraćena, prenose Sremske vesti.

OSTAVILI 10.000 LJUDI BEZ TELEFONSKOG SIGNALA: Policija uhapsila kradljivce kablova u Zemunu

Osumnjičeni muškarac, koji je od ranije poznat policiji zbog teških krađa, u ponedeljak oko 17 časova, ušao je u market “Idea” i uzeo nekoliko pakovanja kafe, iako ga je prodavačica odmah opazila i počela da trči za njim, kradljivac je bio brži.

Tek kada je osumnjičeni stigao do zgrade Pošte, gde ga je čekao putnički automobil “lada”, zajedno sa vozačem, policajac koji nije bio na dužnosti, uz pomoć još jednog prolaznika, sprečili su kradljivce da pobegnu.

ZBOG KRAĐE POLITIČKOG BANERA ZAVRŠIO U ZATVORU: Amerikanaca uhapsili u Severnoj Koreji, moli za pomoć (VIDEO)

Kada je stigla policijska patrola u vozilu je pronađeno ukupno 80 pakovanja kafe, pretežno težine 200 grama.

Protiv vozača, koji se sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, podneta je krivična prijava, dok je glavni osumnjičeni predat beogradskoj policiji, zbog poternice koju su raspisali za njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA