ANĐEO PEVAO O KOSOVSKIM BOŽURIMA: Devojka raspametila Srbiju raskošnim glasom! (VIDEO)

Ova numera u etno fazonu ne samo da je oduševila publiku koja se tog dana našla u blizini spomenika Svetozaru Miletiću u Novom Sadu, već je za kratko vreme sakupila bezbroj pozitivnih komentara na društvenim mrežama

  • 11

Da talenat i znanje uvek nađu svoj put, dokazala je mlada Novosađanka, čiji je raskošan glas odjekivao Trgom slobode, a video izvedbe pesme sa Kosova dospeo i na internet.

SVI SU U KNEZU PLAKALI: Našem violinisti je prišao ČUVENI Italijan, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao (VIDEO)

Pevanje numere "Kosovski božuri" u etno fazonu, ne samo da je oduševilo publiku koja se tog dana našla u blizini spomenika Svetozaru Miletiću, već je  za kratko vreme sakupilo bezbroj pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Mnogi su je hvalili, lajkovali i dalje širili video, na kome se pored pevanja vidi i da je ovo njen način da sakupi novac. Inače, ova devojka će novac koji su građani ostavljali u šešir uplatiti u humanitarne svrhe.

Pogledajte video prilog, a nakon toga ste pozvani da nam u komentarima napišete da li vi poznajete ovakve mlade talente:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA