UMALO PANTIĆEVA SEDMICA: Izvučeno čak šest brojeva iz loto kombinacije u "Tesnoj koži"! (VIDEO)

U poslednjem kolu igre na sreću Loto izvučeni brojevi koji su se, osim jednog, poklopili sa onima koji su se "ukazali" Raheli Ferari u kultnom filmu

  • 3

Sa čuvenom LOTO kombinacijom koja se u kultnom filmu "Tesna koža"(snimljen 1987. godine) ukazala glumici Raheli Ferari, u poslednjem 37. kolu ove igre na sreću poklopilo se čak šest brojeva!

Ferarijeva, koja ufilmu tumači majku glavnog junaka Dimitrija Mite Pantića, u jednoj od legendarnih scena diktira sinu sedam brojeva koji su joj se "ukazali pred očima": 8, 16, 23, 27, 32, 35 i 37...

Od navedenih brojeva, 11.maja, u 37. kolu igre na sreću Loto, nije izvučen jedino broj 23. Inače, u ovom kolu nije bilo dobitnika "sedmice", ali je zato "šestica" izvučena 454 puta, što je najveći broj dobitnika šestice u poslednjih nekoliko godina.

Prevedeno, to bi značilo da dobar deo srpskih igrača na sreću igra baš na brojeve iz proročanstva Mitine majke. Ovaj put im je ta kombinacija bila "talija", pa su podelili po 8.530 dinara.Sledbenicima "Pantićeve sedmice" ostaje da i dalje veruju u ovu kombinaciju, jer, gde je "šestica", tu je i "sedmica".

Film "Tesna koža 2" snimljen je pre tačno 25 godina i postigao je enormnu popularnost i gledanost širom bivše SFRJ. Peti i poslednji nastavak antologijskog filma premijeru će imati tokom 2013. godine.

Pogledajte insert iz filma "Tesna koža 2" (1:12 na video-snimku), gde Rahela Ferari govori Miti loto kombinaciju.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa Vasilic

    15. maj 2012 | 08:22

    Extra, ko bi rekao.

  • Milos

    14. maj 2012 | 13:18

    Dobio sam 6 sa ovim brojkama nije meni toliko milo stp sam dobio sta je to 7-8000 nego zato sto je to Ferrari i uplatimi listic pa ce da jedes kavijar.... :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA